Svi ministri otišli na godišnji, samo dva ostala

Dok su ministri nakon proslave Oluje otišli na godišnje odmore, jedini koji je odlučio ostati u Zagrebu i nastaviti s poslom je - Slavko Linić.

7.8.2012.
17:54
VOYO logo

Ministar financija Slavko Linić je u lipnju koristio nekoliko slobodnih dana tako što je spojio vikend između Dana antifašističe borbe i Dana državnosti, a to mu je očito bilo dovoljno da 'napuni baterije'. Za par dana, nakon što se opporavi od operacije žućnog kamenca, Linić će nastaviti s poslom kao i obično, piše 24 sata.

Za razliku od Linića, ostali su ministri otišli na odmor. Najviše ih se odmara na Braču - tamo su Arsen Bauk, Ranko i Rajko Ostojić te Orsat Miljenić. Premijer Milanović će godišnji provesti u državnoj rezidenciji "Vila Kovač" na Hvaru te će navodno skoknuti i do Brijuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čačić će uživati na svom brodu

Prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić otišao je pak u slovensku Kranjsku Goru, gdje će se na svježem zraku odmarati nekoliko dana, a potom će otići na Jadran i ploviti svojim motornim brodom "Skitnica", saznaje Večernji list. Iako je strastveni jedriličar, jedra je zamijenio motorom prije nekoliko godina kad je prodao jedrilicu i kupio "Skitnicu".

Željko Jovanović je pak u Londonu, gdje od subote uživa u Olimpijskim igrama kao gost Hrvatskog olimpijskog odbora, a tamo će ostati sve do 12. kolovoza, nakon čega će tjedan dana preostalog odmora provesti kod kuće u Rijeci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mimica 'čuva' Banske dvore

Ministar branitelja Predrag Fred Matić će sa suprugom i desetogodišnjim sinom iznajmiti neki apartman ili hotelsku sobu na moru; Vesna Pusić je u Sovinjaku u Istri; Mihael Zmajlović ide u Lošinj; Siniša Hajdaš Dončić u Tkon, a Mirando Mrsić ide na Makarsku rivijeru i na Mljet. Ministrica Milanka Opačić odmara se u Dubrovniku.

Inače, dok se premijer ne vrati s odmora, "ključeve" Banskih dvora ima potpredsjednik Vlade Neven Mimica, pa će on na godišnji odmor vjerojatno moći krenuti tek potkraj kolovoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo