Zlatni cvijet 2016. / Sveti Martin na Muri jedno je od najčistijih mjesta u svijetu

Image
Foto: emedjimurje.hr

'Sveti Martin na Muri jedno je od najčistijih i najurednijih mjesta na svijetu. Jasno je koliko je truda uloženo da je to tako', kazala je Evelyn Alemanni članica Međunarodne komisije Zlatnog cvijeta 2016. sa svjetskim značenjem.

5.7.2016.
8:44
emedjimurje.hr
VOYO logo

Od 3.do 5. srpnja 2016.na području Općine sveti Martin na Muri boravili su članovi međunarodne komisije koji su razgledavali, bilježili i ocjenjivali sve što ih zanima, a potrebno je za donošenje konačne ocjene u natjecanju za 'Međunarodni Zlatni cvijet 2016' – (Community in Bloom 2016.)sa svjetskim značenjem.

Na kraju njihovog boravka i rada u Hotelu 'Golfer' u Termama Sveti Martin održana je konferencija za novinare na kojoj su govorili Franjo Makovec, načelnik Općine i predsjednik Turističke zajednice Sveti Martin na Muri, Vojko Pleština čelni čovjek Hrvatske asocijacije Zlatnog cvijetai direktor Interstasa, te članovi komisije Evelyn Alemanni iz USA i Gaetan Deschenes iz Canade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pleština je izrazio radost što je upravo Sveti Martin na Muri hrvatski kandidat za Međunarodni zlatni cvijet 2016. godine, dodajući kako se u Hrvatskoj za ovu nagradu kandidiralo 35 gradova, a 7 ih je bilo nominirano.

Više pročitajte na portalu eMedjimurje.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo