bogat kulturni sadržaj /

Svečano obilježeno 35 godina Centra za kulturu Čakovec

Image
Foto: emedjimurje.hr

Kako se moglo čuti na samoj svečanosti objekt Centra za kulturu je svečano otvoren 27. studenog 1981. godine, ali je odluka o osnivanju radne organizacije donesena 4. studenog iste godine te je taj dan i određen kao dan ustanove.

4.11.2016.
9:56
emedjimurje.hr
VOYO logo

“Specifičnost Centra za kulturu njegova je multimedijalnost i polivalentnost koja obuhvaća kazališnu, filmsku, koncertnu i izložbenu djelatnost 80-tih godina prošlog stoljeća kao i danas. Prostori samoga Centra stvorili su i stvaraju uvjete za stalno nove i publici zanimljive oblike i sadržaje u kulturi, a uspješnosti mnogih programa doprinijeli su svi njegovi djelatnici kojima je upravo zadovoljstvo publike bilo prioritet u radu.

Jer programi su izvjesni samo uz podršku publike te zato čakovečkoj i međimurskoj publici jedno veliko hvala.“ – izjavio je Ladislav Varga Laci, svojevrsna ikona Centra za kulturu Čakovec, njegov dugogodišnji ravnatelj na svečanosti obilježavanja 35 godina CZK-a kojom je započeo mjesec u okviru kojega će se proslaviti ovaj veliki jubilej čakovečkog, ali slobodno možemo reći i međimurskog hrama kulture.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o samoj svečanosti pročitajte na portalu eMedjimurje.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo