'PONAŠALE SE BESRAMNO' /

Gole mlade turistkinje se fotografirale i valjale po cesti pa zaradile kaznu od 450 eura

Image
Foto: Pixsell

U presudi stoji kako su se „skinule gole i pozirale na asfaltnom putu, praveći snimke i fotografije u trajanju od deset minuta“

9.7.2021.
15:30
Pixsell
VOYO logo

Po zahtjevu Uprave policije, sutkinja Suda za prekršaje u Budvi, u odjeljenju u Kotoru Ivana Vukasović novčano je kaznila sa 450 eura tri ukrajinske državljanke zbog kršenja Zakona o javnom redu i miru, pišu Vijesti.me.

Riječ je o Ukrajinkama D.O. (19), V.R. (21) i R.K. (21) koje je privela kotorska policija nakon što su se skinule i u potpunosti razodjenule na javnom mjestu, a zatim i fotografirale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sutkinja Ivana Vukasović ih je proglasila krivim jer su se: "8. srpnja oko 15 sati u mjestu Škaljari na javnom mjestu, odnosno na dijelu regionalnog puta Kotor - Trojica, ponašale besramno“.

U presudi stoji kako su se "skinule gole i pozirale na asfaltnom putu, praveći snimke i fotografije u trajanju od deset minuta".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Time su prekršile članak 7. st. 2. Zakona o javnom redu i miru, na osnovu kojeg se propisuju novačne kazne u iznosu od 450 eura .

"Novac su dužne uplatiti odmah prije pravovaljanosti rješenja na žiro račun Budžeta Crne Gore. Okrivljene mogu platiti dvije trećine izrečene novčane kazne i to ukoliko se one i Uprava policije odreknu prava na žalbu i u tom slučaju će se smatrati da je kazna u cjelosti plaćena“, zaključeno je u presudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo