Od 18.30 sati /

'Šutite i trpite': RTL Danas donosi prvi veliki intervju i šokantnu poruku žrtve zlostavljanja, supruge župana Tomaševića

Image
Foto: RTL Danas

U povodu Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama u RTL-u Danas od 18.30 pogledajte ekskluzivni intervju s Marom Tomašević, koja je supruga prijavila za obiteljsko nasilje

25.11.2017.
17:23
RTL Danas
VOYO logo

Supruga HDZ-ova požeško-slavonskog župana Alojza Tomaševića pred našim je kamerama otvorila dušu. Svim ženama koje prolaze kroz istu ili sličnu situaciju - poručuje - šutite i trpite. Takav njezin potresni savjet zlostavljanim ženama poraz je našeg društva, zakona i države.

Župan Tomašević, podsjetimo, ostao je na toj dužnosti unatoč prijavi za obiteljsko nasilje. Mara Tomašević s informacijama o maltretiranju nedavno je izašla u javnost, poslije čega ju je suprug optužio da je "podlegla manipulatorima iz suprotnih političkih tabora".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iznosila je nakon toga šokantne detalje o obiteljskom nasilju koje je trpjela. "Udario me mnogo puta. "On je general, on je župan, drugi mandat ima, ja sam nekako u sjeni svega toga. Ja sam trpila, odgajala našu djecu sve ovo vrijeme dok je on gradio svoju karijeru. Sad u zadnje vrijeme, unazad dvije godine, on se promijenio na taj način da me počeo zlostavljati i fizički i psihički, verbalno, kakogod", izjavljivala je tada Mara Tomašević.

Što poručuje ženama žrtvama nasilja pogledajte od 18.30 sati u RTL-u Danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo