SUSRELI SE MILANOVIĆ I PLENKOVIĆ: /

'Godinama sam tu, a on je došao u kampanju'

Image
Foto: Twitter

Plenković, šef HDZ-a i Zoran Milanović, šef SDP-a ponovno su se sreli. Prije par dana susreli su se u Novoj Gradišci, a u nedjelju u Barbanu gdje se održava 41.

21.8.2016.
20:34
Twitter
VOYO logo

"Prvi put sam u Barbanu. Često sam odlazio na Alku i vidim da ima sličnosti", izjavio je Plenković i potvrdio da je susreo Milanovića. "Sve OK. Sreli smo se neki dan i u Gradišci. Malo smo popričali", rekao je Plenković.

Ja sam tu godinama, a on je u kampanji

I Milanović je prokomentirao ponovni susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam tu 10 godina, a on je valjda došao u kampanju", rekao je Milanović. U Barbanu je bio i predsjednik IDS-a Boris Miletić kao i predsjednik Vlade u ostavci Tihomir Orešković, javlja N1 televizija. Bili su i Ivo Josipović, Slavko Linić, Milan Bandić...

Oreškovićeve prve viteške igre

"Baš se veselim. Ovo su moje prve viteške igre. Zanima me sličnost sa Sinjskom alkom. Ovo je tradicija koja je stara 300 godina, povezana je s baštinom i gospodarstvom. Čuo sam da će svi političari biti tu. Što da komentiram? Malo mi je kampanja spora, a mislio sam da će biti dinamična. Tko treba biti premijer? To trebaju građani odlučiti. Nisam još vidio koje su to reforme!, izjavio je Orešković. Utrka u barbanu održava se pod pokroviteljstvom predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo