ŠEF HNS-A ZADOVOLJAN / Šukerova poruka igračima i navijačima: 'Ostanimo skromni i ponizni - ništa još nismo postigli'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

'Sretan sam, pogotovo zato jer smo na ovom istom stadionu ostvarili nešto veliko 1998. godine, na ovom travnjaku, u istoj svlačionici'

13.6.2016.
20:51
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

DEAUVILLE - Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davor Šuker prokomentirao je uvodnu pobjedu 'vatrenih' na Europskom prvenstvu u Francuskoj protiv Turske (1-0).

Šuker je u razgovoru za internetsku stranicu HNS-a istaknuo kako je pobjeda protiv Turske ponovno prizvala sjećanja iz 1998. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretan sam, pogotovo zato jer smo na ovom istom stadionu ostvarili nešto veliko 1998. godine, na ovom travnjaku, u istoj svlačionici, a Luka Modrić je zabio fantastičan pogodak na istom mjestu. Igrači su se borili, izbornik je dobro obavio svoj posao, a pritom smo još tri puta pogađali okvir gola", rekao je predsjednik HNS-a.

No, pred Hrvatskom je još dosta posla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igračima i navijačima želim poručiti da ostanemo skromni i ponizni. Nismo još ništa postigli, idemo utakmicu po utakmicu. Mislim da imamo dovoljno kvalitete, a uživali su svi,  od ljudi u Parizu i VIP lože, do Australije i Južne Amerike. Dobili smo čestitke sa svih strana svijeta", ispričao je Šuker.

Predsjednik saveza posjetio je izabranike Ante Čačića u svlačionici poslije dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitao sam im na velikoj borbenosti. Vidjeli ste da nije bilo jednostavno, Turska je bila dobra u mnogim segmentima, ali na kraju se nogomet igra 11 protiv 11. Nemaju veze ni proračuni, ni publicitet. Mi smo mala zemlja, ali nogometno smo veliki s obzirom na plasman na devet od 11 velikih natjecanja. Želimo nastaviti tu prekrasnu priču, želim da zadržimo ovu energiju i želim da budemo još bolji", naglasio je Šuker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo