Šuker skinuo više od 10 kilograma!

Dok jedni tvrde kako je ministar financija izgubio 10 kilograma, drugi svjedoče kako je istopio već 13. No on ne odustaje!

27.3.2010.
21:57
VOYO logo

Ministar financija Ivan Šuker u vrijeme recesije i sam je stegnuo remen i uspio izgubiti prema jednima 10, a prema drugim izvorima čak 13 kilograma.

Rezultat je to višetjedne stroge dijete koju ministar provodi pod budnim liječničkim okom. Kako se može doznati u Vladinim kuloarima, objedi su mu strogo kalorijski odmjereni, a za ručak, primjerice, pojede samo kuhanu govedinu s malo kuhane cikle i mrkve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje jesu li ga na dijetu nagnale europske kolege, koje se također u posljednje vrijeme "tope", ili nešto drugo Šuker je za Večernjak tek šturo odgovorio: "Pa znate da ja nisam od onih koji će po novinama pričati o svojim kilogramima, mršavljenju ili o privatnom životu uopće. A dobro, neću ni demantirati da vodim računa o svojoj fizičkoj kondiciji, pa, eto, i da pazim što jedem".

Potpredsjednik hrvatske Vlade nije prvi domaći političar koji se muči s viškom kilograma i pokušava smršavjeti. Muku je s tim imao i HNS-ovac Radimir Čačić, a na težini su oscilirali i Ivan Jakovčić i Anto Đapić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči predsjedničke kampanje liniju je stesao i Nadan Vidošević, a nakon silaska s trona svojim izgledom i fizičkom kondicijom pozabavio se i Ivo Sanader.

Dojučerašnji predsjednik Stjepan Mesić jako je vodio računa o izgledu, imao je strog režim prehrane te se uklapao u trend modernih političara koji i pojavom pokazuju da znaju postaviti granice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo