NEPOZNATI DETALJI / Što skriva tajni svijet popularnih 'Mućki'?

Image

Pojedine fraze iz 'Mućki', poput legendarne rečenice 'U ovo doba sljedeće godine, Rodney, bit ćemo milijunaši', odmah su osvojile srca gledatelja diljem svijeta. Zato nam je danas teško zamisliti da je popularna britanska serija mogla izgledati potpuno drugačije od onog što smo navikli gledati.

10.11.2011.
10:25
VOYO logo

Do sada nepoznati detalji jedne od najpopularnijih britanskih serija 'Mućke' napokon su ugledali svjetlo dana. Svi obožavatelji Del Boyja i Rodneyja u knjizi GrahamaMcCanna mogu doznati brojne zanimljive činjenice o svojim omiljenim likovima te načinu na koji su 'Mućke' nastale.

Tako je, na primjer, slavna Elizabeth Hurley umalo dobila ulogu Rodneyjeve djevojke Cassandre, ali je odbijena jer je 'previše sličila manekenki'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lik Del Boya je isprva zamišljen s minivalom na glavi, ali su kostimografi na kraju odustali od te ideje, što se pokazalo punim pogotkom.

Tvorci serije bili su jako zabrinuti oko njezinog naziva ('Only fools and horses') jer su se bojali kako publika u zabačenim dijelovima Britanije neće shvatiti o čemu se zapravo radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo