OGLAS

NEKE DRUGE STRASTI / Što se to događa u HDZ-u? Tolušić objavio da se povlači u političku samoizolaciju

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Tomislav Tolušić objavio je da se povlači sa svih političkih funkcija

7.5.2020.
20:33
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Još jedan potpredsjednik Vlade Andreja Plenkovića, bivši - doduše, objavio je večeras da se povlači.

VEZANE VIJESTI

''Dragi moji, odoh i ja u samoizolaciju. Ali onu političku. Povlačim se sa svih političkih funkcija. Odradit ću do kraja ovaj mandat u Saboru i to je to od mene, što se politike tiče (osim članstva u mojoj i jedinoj političkoj stranci u kojoj ću ikad biti). Nadam se da sam ostavio nešto iza sebe, i u svom gradu, i u svojoj županiji, a nadam se barem nešto i na nacionalnoj razini'', objavio je na Facebooku HDZ-ov saborski zastupnik Tomislav Tolušić, bivši ministar poljoprivrede u Vladi Andreja Plenkovića.  

''Bilo je par ružnih, ali još više lijepih trenutaka zadnjih 15-ak godina, ali došlo je vrijeme da drugi preuzmu kormilo i pokušaju biti bolji i uspješniji od mene. Sve što sam do sada radio u životu, radio sam sa strašću. Ako nemate strasti u sebi, ako vam krv ne vrije dok nešto radite, ako vam srce ne kuca brže, onda se nemojte ni baviti tim poslom. Strasti za politiku trenutačno više nemam i ne bi bilo korektno prema bilo kome tko mi je ikad u životu dao svoj glas na izborima, da sam tu samo zbog svoje koristi i da bih dobio plaću, a ne bih dao 100 posto sebe zauzvrat. A i ostalo mi je još nešto ideala i stavova koje ne mislim pregaziti, a to neće biti moguće ako ostanem u igri koja se zove politika. Tako da će show ići dalje bez mene'', istaknuo je bivši ministar poljoprivrede, koji je iz Vlade otišao nakon što ga je smijenio Plenković

''Strasti imam i previše, da ne mislite da sam se smirio ili ne daj bože, opametio. Ali za zemlju, lozu i vino. I moju Slavoniju. I za nešto što sam htio napraviti zajedno s mojim ocem, ali ću, nažalost, to morati napraviti i ostvariti sam. Vidimo se nekom drugom prilikom, nadam se vrlo skoro, kada ćete imati priliku vidjeti i okusiti što može slavonska zemlja i strast. I prstohvat hercegovačke tvrdoglavosti'', poručio je Tolušić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, on je iz Vlade morao otići nakon nekoliko afera koje je razotkrio portal Telegram, a na posljednjim unutarstranačkim izborima kandidirao se za potpredsjednika HDZ-a u timu koji je predvodio Miro Kovač, no pobjedu je odnio Plenkovićev tim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Dosje Jarak
Brak na prvu
Poseta
Obiteljske tajne
default_cta
Love Island: All stars
Bicemo prvaci sveta
San snova
Čovjek zvan Ove
Južni vetar
default_cta
Minari
Priča o čarobnjaku
Bohemian Rhapsody
Ljubavna zamka
Potraga Zvadlav
default_cta
VOYO logo