Pernar o korištenju saborskog BMW-a /

'Što god napravim žuta štampa će naći razlog da me proziva, da sam došao pješke, isto bih bio u vijestima'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

S obzirom na to da u sabornici često govori u ime 'napaćenog naroda', mediji su mu zamjerili što nije ostao dosljedan i odbio službeni BMW Sabora s vozačem

5.11.2016.
13:34
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar u mjesec dana koliko je na tom radnom mjestu, neprestano govori za saborskom govornicom i spušta te proziva ostale političare.

Javnost je pridobio jer mnogi smatraju da je netko nov, bez dlake na jeziku, napokon trebao ustaljenoj formaciji na vlasti, reći što ih ide. Za sebe voli reći kako je 'čovjek iz naroda', a nedavno je i otkrio jeftini ručak u saborskom restoranu te je to iskustvo, kao i mnoga koja mu se događaju kroz dan, objavio na svom službenom Facebook profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije mu dugo trebalo niti da otkrije koje povlastice imao kao saborski zastupnik. Mediji su jučer počeli pisati o tome kako je na službeni sastanak kod predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, koji se održao u četvrtak na Pantovčaku, stigao crnom limuzinom, a ne pješice ili gradskim prijevozom.

S obzirom na to da u sabornici često govori u ime 'napaćenog naroda', stanju u pučkim kuhinjama i sakupljačima boca, mediji su mu zamjerili što nije ostao dosljedan i odbio službeni BMW Sabora s vozačem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pernar ima svoj odgovor i na to.

"Prvo su me napadali jer se švercam u ZET-u, potom jer stranački bicikl vozim u privatne svrhe, sada me 24sata proziva da se vozim u BMW-u.

Da sam pješke došao isto bi bio u vijestima, što god napravim žuta štampa će naći razlog da me proziva.

Odbio sam sudjelovati u farsi, rekao sam novinarki: pišite što hoćete, svejedno mi je jer vas istina ionako ne zanima", napisao je na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo
Još iz rubrike