STIŽE ZET-ova APLIKACIJA, EVO KAKO ĆE FUNKCIONIRATI: / Karte ćete moći kupovati smartphoneom, opcija se neće moći zlorabiti

Image
24.11.2017.
10:06
VOYO logo

Ono što je najzanimljivije je da za kupnju karte za javni prijevoz nećete trebati ni kune u džepu ni novac na bankovnom računu. Naime, putem aplikacije na mobilnom telefonu će se moći teretiti ne samo debitne već i kreditne kartice.

Građani će moći kupiti polusatnu ZET-ovu kartu od četiri kune, onu od sat i pol za deset, a novost je međukarta od šest kuna, koja se tek treba uvesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
USKORO RADIKALNE PROMJENE U ZET-u: /

Već u siječnju izlazi iz sastava Holdinga, a velike novosti očekuju i radnike

Image
USKORO RADIKALNE PROMJENE U ZET-u: /

Već u siječnju izlazi iz sastava Holdinga, a velike novosti očekuju i radnike

Tvrtka King ICT, koja je aplikaciju za kupnju karata već osmislila za Hrvatske željeznice, sklopila je ugovor sa ZET-om vrijedan 1,8 milijuna koliko će koštati izrada ovog softvera.

'Usluga kupnje karata na ovaj će način korisnicima postati pristupačnija i jednostavnija uz osobnu kontrolu troškova i, najvažnije od svega, mobilnost koja je u današnjem svijetu postala prioritet', objasnio je Petar Karabatić iz tvrtke za Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je kako će se, uz mobilnu aplikaciju, razviti i portal preko kojeg će građani moći nadoplatiti račun putem bankovnih kartica, kupiti i produljiti postojeće pretplatničke kupone, pregledati svoje stanje računa i upravljati osobnim postavkama. Drugim riječima, mobilna aplikacija, baš kao i portal, moći će se koristiti i za 'punjenje' mjesečnih pokaza.

Iz ZET-a napominju kako će aplikacija biti gotova već početkom godine te da će biti dostupna za sve Android, ali i iOS sustave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Intenzivno radimo na modernizaciji svakog dijela poslovanja, a aplikacijom želimo dodatno podići standard usluge', rekao je glasnogovornik ZET-a Tomislav Jurić.

Dodao je kako će se aplikacijom smanjiti kupnja karata na kioscima i kod vozača što će svakako ubrzati vozni red.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz ZET-a dodaju kako se ova aplikacija neće moći zlorabiti poput SMS-a jer će kontrolori imati opciju 'onemogućavanja validacije karata za vozilo u kojem se obavlja kontrola karata'.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo