STEVO CULEJ BI VRLO LAKO MOGAO IZLETJETI IZ HDZ-A? / 'Ja se u životu bojim jedino dragog Boga i suda moje obitelji i moga naroda...'

Image

Nisam spreman izaći iz stranke, jer ja sam ušao sam u tu stranku i ja ću odlučiti hoću li i kada ću i kako, rekao je Culej.

8.11.2019.
10:34
VOYO logo

HDZ-ov Stevo Culej u Saboru je komentirao inicijativu o ukidanju Dana antifašističke borbe kao državnog praznika i neradnog dana. Još, kaže, ne zna hoće li povući amandman.

"Moj stav je jasan - da Hrvatska nije dovoljno sazrela država u kojoj bi cijela nacija mogla slaviti određeni datum. Dok pola naroda jaduje, pola će slaviti i blagovati", rekao je Culej, javlja N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan zašto je tek sad nastala ta inicijativa, a ne prije, Culej je rekao: "Zato što sam sada u Hrvatskom saboru, a tko nas je dosad išta pitao i tko nas išta pita?" Novinari su Culeja upitali boji li se sankcija u HDZ-u zbog toga.

"Ja se u životu bojim jedino dragog Boga i suda moje obitelji i moga naroda... Ja nisam spreman izaći iz stranke, jer ja sam ušao sam u tu stranku i ja ću odlučiti hoću li i kada ću i kako", rekao je Culej. No, što ako ga izbace iz HDZ-a? "Od volje im, k'o Šokcu post", rekao je Culej, prenosi N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo