Stanove besplatno daje siromašnima na korištenje

25.8.2011.
0:39
VOYO logo

Labinski investitor je prije četiri godine u Krničkom portu uložio u izgradnju 17 stanova. Problem je nastao kad je po dovršetku zgrade dobio dopis o neispravnom priključku na vodu.

"Dovoljan pritisak vode ima, ali nema protok vode. Čitava zgrada je prikopčana na pola cola, a to vam je 13 milimetara. Ne može biti 13 milimetara, to vam je otprilike za jedan stan, maksimalno dva, a ovdje je 17 stanova", pojasnio je Željko Duić za Dnevnik.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog neadekvatnih priključaka na sudu vodi četverogodišnju bitku. Iako mu je Vodovod ispočetka obećao prenamjenu, obećanje nije ispunio. Stanovi su prazni i ne mogu u prodaju.

'Ne mogu ljude dovoditi u zabludu'

"Ne mogu ih prodavati jer ne mogu ljude dovoditi u zabludu. Vode ima koliko ima", kaže Duić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U cijelom tom nesretnom slučaju odlučio je napraviti nešto dobro. Stanove će onima kojima je to najpotrebnije dodijeliti potpuno besplatno.

"Tko god hoće, neka me nazove i dobit će apartman", kaže Duić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedini problem novim stanarima bit će dogovor oko redoslijeda tuširanja. No, to i nije neki problem uzmemo li u obzir da će odmarati svega 20-ak metara od mora. Baš kao što to čini lokalni ribar, koji ne skriva zadovoljstvo što ima krov nad glavom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo