Vučić ju podupire /

Sve je izvjesnije: Srbija bi mogla dobiti liberalnu premijerku, lezbijku porijeklom iz Hrvatske

Image
Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

Vučić je svojedobno rekao kako zna da je Ana Brnabić "outana" lezbijka te da on u tome ne vidi problem

8.6.2017.
12:22
Srdjan Ilic/PIXSELL
VOYO logo

Srpski mediji prenijeli su vijest, a ona se domino efektom proširila regijom - nova tamošnja premijerka mogla bi postati dosadašnja ministrica uprave, Ana Brnabić - liberalna, deklarirana lezbijka porijeklom iz Hrvatske. Kako je to spojivo s konzervativnim Vučićem?

Brnabić medijske napise nije opovrgnula, što samo po sebi progovara. "Ne želim komentirati, to ne bi bilo korektno prema premijeru i kolegama", tek je kazala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko se špekulacije pokažu istinitima, Brnabić će postati druga premijerka u povijesti koja je otvoreno priznala svoju homoseksualnost, prva nakon islandske premijerke Johanne Sigurdartotir (2009).

Express.hr piše kako je Brnabić rodom s Krka te da redovno pohađa beogradske Povorke ponosa, što je politički istup kakav se u Srbiji rijetko viđa. Srbijanski mediji pišu da je Brnabić u dugogodišnjoj vezi, a nisu im promakle ni informacije o njezinoj imovini pa tako navode da je na Krku naslijedila kućicu od 30 metara četvornih i još jednu, od 167 metara četvornih, vrijednu 300.000 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo