DRUGA SEZONA / Spremni za 'Odstrel'? Nove epizode na RTL2

Image
Foto: RTL

U prvoj sezoni akcijske serije „Odstrel“ doznali ste tko je Michael Westen, čime se bavi, kakav mu je ugled i tko su njegovi prijatelji i neprijatelji. Ali tek ćete u novim epizodama druge sezone, koja se počinje prikazivati od subote, 15. rujna u 21:35 sati na RTL2, vidjeti njegovo pravo lice!

10.9.2012.
6:02
RTL
VOYO logo

U drugoj sezoni "Odstrela" Michael će upoznati Carlu, tajanstvenu ženu iz organizacije koja ga namjerava ubiti, ali i koja će Michaelu preko telefona dovoditi nove klijente kroz svih 16 epizoda. Naime, Carla će mu prijetiti smrću kolegama i članovima obitelji ukoliko ne posluša njezine naredbe ili, kojim slučajem, otkrije nekome njezinu postojanost.

Image
Foto: RTL

Njihova profesionalna veza ugrozit će Michaelovo 'prijateljstvo' s Fionom koja neće kriti mržnju prema misterioznoj ženi s kojom sve češće razgovara. Također, Michaelova majka, Madeline, u međuvremenu će shvatiti čime se njezin sin bavi…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom jedne od mnogih zabavnih večera s prijateljem, nekadašnjim privatnim istražiteljem i vojnim vještakom, Michaelom Wilsonom, autor i scenarist serije "Odstrel", Matt Nix, došao je na ideju snimiti seriju o specijalnom agentu koji to više nije.

Image
Foto: RTL

Obojica su nasumice bacali teme za buduću seriju, sve dok se Nix nije sjetio nepostojeće knjige "Špijunaža za neznalice", koja bi bila svojevrsni lajtmotiv serije – glavni lik, odmetnuti špijun, pokazat će gledateljima kako se osloboditi iz zatočeništva, kako pronaći izlaz iz šume, kako prepoznati laž ili gdje se skrivati za vrijeme uhođenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je stvoren lik Michaela Westena koji kao anđeo čuvar pomaže onima koje je pravda zaboravila, a pritom traži osobu koja ga je najurila. Glumac Jeffrey Donovan odlično se snašao u naslovnoj ulozi. Iako je dosad glumio u brojnim filmovima, serijama i kazališnim predstavama, uloga Michaela Westena, koju glumi već šestu godinu zaredom, definitivno ga je proslavila.

Image
Foto: RTL

Međutim, ovo je izgleda njegova najbolja godina u životu jer, osim što se po kuloarima naveliko priča da je nepravedno isključen iz nominacija za ovogodišnju nagradu "Emmy", upustio se i u redateljske vode snimajući nekoliko nastavka "Odstrela", ali i napravio korak naprijed u privatnom životu i zaručio se s dugogodišnjom djevojkom, modelom Michelle Woods.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga sezona ove serije donosi nove, izuzetno napete i akcijom nabrijane epizode, koje će gledatelji moći vidjeti svake subote od 21:35 sati na RTL2!

Image
Foto: RTL
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo