tjedni pregled rtl-ovih priča /

Šprajc je genijalno iskomentirao 'kazalištarca' Đapića, Potraga pomagala siromašnima - evo naših najboljih ovotjednih priča u kojima ste uživali!

Image

Donosimo priče o dvojici prijatelja koji su stradali u prometnim nesrećama, o kaležu od 10 tisuća eura u Tučepima i o baki Reziki koja živi u baroknom dvorcu

3.12.2017.
10:00
VOYO logo

Iako je cijeli tjedan obilježen haškom presudom i tragičnim činom Slobodana Praljka koji je u sudnici popio otrov i tako okončao svoj život, u tjednom pregledu naših najboljih priča odmaknut ćemo se od tog događaja i osvrnuti se na druge priče koje su obilježile ovaj tjedan.

1. Dvojica prijatelja: stradali u prometnim nesrećama, jedan izgubio vid, drugi noge - ali zajedno imaju i oči i noge

Jedan od njih, gospodin Zdravko Rak davno je u prometnoj nezgodi ostao bez vida. Njegov prijatelj gospodin Andrej Bulat tada je postao njegove oči. Ali kako život već zna biti okrutan, i gospodin Bulat je prije sedam godina stradao u prometnoj nesreći i - izgubio noge. Pa je gospodin Rak postao njegove noge. I tako njih dvojica idu kroz život, sada baš kao i nekada - zajedno imaju i oči i noge i pri tome beskrajno mnogo humora i šarma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. Kalež od 10 tisuća eura u Tučepima: župa podjeljena, a fra Nediljko nikad ponosniji

Fra Nediljko je predložio izradu kaleža, a vjernici, čini se, jedva dočekali. Deset tisuća eura skupljeno je za samo 15 dana. Nismo mogli odoljeti znatiželji da i mi snimimo tu raskoš i doznamo je li župi toliko skupocjen baš i trebao.

5. Ne žive samo Todorići u dvorcu: 86-godišnja Rezika može se pohvaliti životom u raskošnom baroknom dvorcu u Daruvaru

Osim obitelji Todorić rijetki se u Hrvatskoj mogu pohvaliti time da žive u dvorcu. Ali može 86-godišnja Terezija Josipović, skromna školska kuharica koja već 70 godina živi u raskošnom dvorcu u Daruvaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo