stari glazbeni vukovi / Spektakl koji se dugo čekao: Gibonni i Oliver odveli obožavatelje na nevjerojatno glazbeno putovanje

Pulska Arena je ove subote živjela čistu ljubav, i to onu prema glazbi koja je u prijateljstvo spojila dvojicu glazbenika. Kad nastupaju zajedno, Gibonni i Oliver uopće ne izgledaju kao da rade, već kao da se zabavljaju

29.8.2016.
18:04
VOYO logo

Obećano - ispunjeno! Gibonni i Oliver u pulskoj su Areni napravili spektakl koji će se još dugo prepričavati. 

Baš zato što publici to treba, ulaznice za zajednički koncert dvojice majstora planule su u svega 48 sati od njihova puštanja u prodaju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doći do publike je vrlo teško. Moraš imati neke pjesme koje oni vole, ne smiješ biti arogantan ili 'uspuhan', rekli bi u Splitu Oliver Dragojević

"Doći do publike je vrlo teško. Moraš imati neke pjesme koje oni vole, ne smiješ biti arogantan ili 'uspuhan', rekli bi u Splitu", osvrnuo se Oliver Dragojević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A njima to iz godine u godinu, iz desetljeća u desetljeće, ide sve bolje i bolje. Prije devet godina su na ovom mjestu već zajedno svirali i, ako su se od tada promijenili, mogli su samo na bolje. Barem tako misli njihova publika. 

"Ne razmišljam o sebi ni sekunde", prokomentirao je Gibonni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gibonni, glazbenik: "On je sigurno najveći vokal šta ga je mater ovdje rodila u zadnjih sto godina", rekao je Gibo za Olivera.

"Ja sam prvo zadovoljan što uopće radim što volim. Znaš ono, moglo je ovo sve izgledati i završit puno ranije", rekao je Dragojević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali, srećom, nije. Rijetko tko bi Olivera uspio ljeti odvojiti od njegova broda i mora, ali to je Gibi ipak pošlo za rukom. 

"Onda smo se dogovorili to je tog i tog datuma pa sam to rekao sam sebi - isplatit će se s Gibom biti na koncertu tako da smo jedan drugome napravili uslugu", ispričao je Oliver.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zajedno su uslugu napravili svim ljubiteljima dobre glazbe kojima su i ovog puta uspjeli ponuditi više. Recimo, dečke iz 2 Cellosa. Tu su informaciju cijelo vrijeme uspjeli držati tajnom. 

Nema svjetske pozornice na koju nisu stali, ali ona domaća je ipak - najdraža. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema ništa ljepše nego svirati doma za svoje ljude, pogotovo ako je ovakav jedan ambijent, koji je po meni jedan od najljepših. Ambijent uopće koji postoji, na svijetu", rekao je Stjepan Hauser.

Koncert je iz publike pratila i Stjepanova djevojka Jelena Rozga. Par je par dana prije proslavio njezin rođendan. Što li je joj je dragi poklonio?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neka to ipak ostane tajna", bio je kratak.

"Fenomenalan koncert. Kao i uvijek, dobitna kombinacija Oliver i Gibonni. Pjesme koje znaju svi. Znači, ono stvarno od 7 do 77 i naravno kao šlag na tortu 2 Cellosi. Bilo je fenomenalno, divno", rekla je Rozga. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za vas koji ste, nakon ovako pozitivnih kritika,  razočarani što niste bili, još uvijek imate priliku. Split, Varaždin i Osijek tek će ih ugostiti. Da će ovi glazbeni vukovi izvrsno odraditi posao - u to nema sumnje! 

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo