DETALJI PLJAČKE U OPATIJI / Šokirana 22-godišnjakinja predala noćni utržak u ruke maskiranog pljačkaša

Image
Foto: Thinkstock

Danas ujutro u 5.50 sati u strogom centru Opatije, u Automat klubu/casinu u prizemnom odvojku hotela Imperial na adresi Ulica Maršala Tita 124, dogodila se oružana pljačka u kojoj je maskirani i naoružani razbojnik uz prijetnje ranjavanjem otuđio cjelonoćni utržak casina – govori se o iznosu od oko 100.000 kuna.

7.3.2016.
14:26
Thinkstock
VOYO logo

Na nišanu, kako smo čuli, prilično odlučnog i gnjevnog razbojnika našla se 22-godišnja djelatnica automat kluba koja je u strahu za vlastiti život predala razbojniku novac, s čijim točnim iznosom policija u cilju uspješne istrage još ne izlazi u javnost. Ovom krađom oštećena je tvrtka iz Opatije specijalizirana za poslovanje s automatima za igre na sreću.

Tijekom jutra policijski djelatnici u automat klubu obavljali su istražne radnje odnosno očevid. Jedan od glavnih tragova za policiju bit će snimke nadzornih kamera koje se sada pažljivo pregledavaju, a važno je utvrditi i smjer bijega pljačkaša za kojeg se još ne zna točno je li djelovao samostalno ili je negdje vani imao pomagača u cilju bržeg bijega s poprišta zločina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli članak pročitajte na portalu Riječan.in

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo