ŠOKANTNA OBJAVA ŽELJKE MARKIĆ: / 'Pričom o atentatu samo pokušava prikriti partizanske zločine!'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL/Facebook

Čelnica udruge U ime obitelji, Željka Markić, putem svog Facebooka osvrnula se na pokušaj atentata na Sašu Lekovića, čelnika HND-a.

30.10.2016.
12:54
Patrik Macek/PIXSELL/Facebook
VOYO logo

'Ne znam je li netko pokušao antetat na Sašu Lekovića, ali sigurno znam da ga nitko nije pokušao ubiti jer pošteno i hrabro obavlja svoj posao', poručila je Željka Markić, predsjednica udruge U ime obitelji, na svom Facebook profilu.

POKUŠALI UBITI PREDSJEDNIKA HRVATSKOG NOVINARSKOG DRUŠTVA?! ‘Prepilili su mi vijke na kotaču’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Markić smatra kako je čalnik HND-a, svojim istupom u medijima preusmjerio pažnju sa Hude jame i partizanskih zločina.

'Saša Leković, Slavica Lukić i ekipa iz vrha Hrvatskog novinarskog društva jučer su pažnju sa Hude jame - masovne grobnice u koju su partizani, nakon završetka rata, bacali tisuće ubijenih i živih civila i ratnih zarobljenike - preusmjerili na otpadanje šerafa sa Lekovićevog kotača. Pri čemu su brojni uzori novinarstva Lekovićevo viđenje situacije - odmah - bez ikakvih logičnih pitanja ili policijske istrage - proglasili točnim. Svi oni znaju da je automehaničar dobro procijenio da se radi o atentatu - i to je to', poručila je Markić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POLICIJA POKRENULA ISTRAGU: Je li Sašu Lekovića netko pokušao ubiti?

OGLASIO SE SAŠA LEKOVIĆ: ‘Prijetnji i uvreda dobivamo toliko da ih više uopće ne prijavljujem’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A potom nastavila: 'Takvi su oni, lakovjerni. Kad im se sviđa što netko tvrdi. A ovo im se sviđa. I nije to bilo samo otpadanja kotača Lekovićevog auta, bio je to, kažu oni, pokušaj da se skinu šerafi sa kotača svih njih, hrabrih, koji su proteklih godina, ne pokleknuvši, držali štangu Zoranu Milanoviću i njegovoj vlasti, korumpiranim ministrima kulture, poljoprivrede i šire. I pojurili su, ti visokoobrazovni, politički neovisni novinari, koji sami sebe u krug nagrađuju unutar HND-a - tu strašnu istinu o Hrvatskoj - odmah, bez provjera - javiti i međunarodnim novinarskim institucijama - tumačeći im kako svi oni imaju problema u Hrvatskoj, jer dobro obavljaju svoj posao'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, predsjednik Hrvatskog novinarskog društva (HND) Saša Leković najavio je u petak kako će policiji prijaviti da su mu vijci na prednjem desnom kotaču bili dopola prepiljeni, ne bi li skrenuo pažnju na to da se novinare u Hrvatskoj često vrijeđa i da im se prijeti.

Leković je u objavi na Facebooku opisao kako mu je automobil “nasred autoputa” počeo tresti i krivudati nakon čega je u zaustavnoj traci vidio da mu je “prednji desni kotač iskrivljen i prednja plastična ‘maska’ izvaljena iz ležišta”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo