'NISAM OZLIJEĐEN' / Objavljena fotka: Ovako je izgledao HDZ-ovac Vujić nakon brutalnog nokauta, navodno zbog hvatanja stražnjice tuđe supruge

Iako je u bolnici govorio da je pao, kasnije je priznao da je napadnut, ali tvrdi da nikog nije 'hvatao' te da je napadnut s leđa

7.9.2022.
20:09

Ravnatelj Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR) Antun Vujić sudjelovao je u fizičkom obračunu na ovogodišnjem međunarodnom sajmu poduzetništva, obrtništva i poljoprivrede, Viroexpo koji se održao u Virovitici od 2. do 4. rujna nakon kojeg je završio u bolnici. Iako je ispočetka u bolnici tvrdio da je pao, čini se da je jedino neosporno da je izvukao deblji kraj u tučnjavi, ako se tako uopće može nazvati s obzirom na to da je pao nakon prvog udarca.

Image
'PAO JE KAO POKOŠEN' /

Očevidac incidenta s hvatanjem stražnjice: 'Vujiću je iz nosa potekla krv, trebalo mu je desetak minuta da dođe k sebi'

Image
'PAO JE KAO POKOŠEN' /

Očevidac incidenta s hvatanjem stražnjice: 'Vujiću je iz nosa potekla krv, trebalo mu je desetak minuta da dođe k sebi'

Vujić je potvrdio incident, ali uvjerava da nije nikoga "hvatao" već ga je s leđa srušila nepoznata osoba. Kaže i da se incident dogodio izvan radnog vremena i da u njemu nije ozlijeđen. Iz policije pak tvrde da su dolaskom na mjesto događaja zatekli ozlijeđenog muškarca i s obzirom na kontradiktorne informacije - nastavljaju istragu slučaja.

Fotografiju koja prikazuje kako je Vujić izgledao nakon napada možete pogledati OVDJE.

Iako se policija nije službeno oglasila, Telegram doznaje da mu je nakon incidenta u krvi izmjereno 1,52 promila alkohola.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama