zimski uvjeti na cestama /

Vozači su opet morali vaditi zimsku opremu: snijeg zabijelio Liku i Gorski kotar, na teren izašle i ralice!

Snijeg povremeno i mjestimice pada u Gorskom kotaru i Lici, a iz HAK-a vozače upozoravaju da na put ne kreću bez zimske opreme te da prilagode brzinu

18.4.2017.
16:13
VOYO logo

Iako je 15. travnja završeno razdoblje u kojem je zimska oprema na vozilima u Hrvatskoj bila obvezna, vozači koji su danas putovali Likom i Gorskim kotarom morali su se njome opet poslužiti.

Image

Snijeg zabijelio Liku i Gorski kotar

Image

Snijeg zabijelio Liku i Gorski kotar

Naime, snijeg povremeno i mjestimice pada u Gorskom kotaru i Lici, a iz HAK-a vozače upozoravaju da na put ne kreću bez zimske opreme te da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Podsjećamo vozače motornih vozila da i tijekom dana u uvjetima smanjene vidljivosti (magla, oblačno vrijeme, jaki pljuskovi kiše itd.) voze sa upaljenim dnevnim svjetlima, bez obzira na ljetno računanje vremena", ističu iz HAK-a.

Zimski su uvjeti i zabrana prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, a za ostale obavezna zimska oprema u Lici na županijskoj cesti ŽC5169 Bjelopolje-Donji Lapac te na državnoj cesti DC218 Dobroselo-Mazin-Bruvno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jak vjetar i kiša usporavaju promet na autocesti A1 između vijadukta Božići i tunela Sveti Rok, vozi se uz ograničenje brzine od 60km/h, javlja HAK.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo