ŠKORO NAPAO KOLINDU I MILANOVIĆA: / 'Vratit ćemo Hrvatsku narodu. Na parlamentarnim izborima ćemo vratiti još i više...'

Image

Miroslav Škoro je održao govor u stožeru: 'U ovom stožeru se slavi pobjeda, slobode izbora. Promjene su moguće i nema nas malo. 450.000 birača'

22.12.2019.
23:07
VOYO logo

U prvom krugu predsjedničkih izbora Zoran Milanović završio je na prvom, Kolinda Grabar-Kitarović na drugom, a Miroslav Škoro na trećem mjestu s malim zaostatkom za Kolindom. Iako Škoro ne ide u drugi krug izbora, u svom govoru nije gubio optimizam.

Miroslav Škoro je došao u stožer pet minuta do 23 sata. Svi su ga dočekali s velikim, euforičnim pljeskom a u pozadini je svirala njegova pjesma "Vrijedilo je". "Vrijedilo je svake kaplje znoja lica mog, vrijedilo je jer nas danas blagoslivlja Bog", pjevaju svi zajedno. "Škoro! Škoro!", skandiraju u stožeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Promjene su moguće, nema nas malo'

"Hvala lijepa. Dragi prijatelji, Hrvatice, Hrvati, pripadnici nacionalnih manjina, dobra vam večer. Hvala puno na svemu. U ovom stožeru se slavi pobjeda, slobode izbora. Promjene su moguće i nema nas malo. 450.000 birača", rekao je Škoro.

"Na današnjim izborima građani su pokazali da misle drugačije. Na početku sam rekao, dakle četvrtina birača je uz nas, nemojte biti tužni. Ja sam kao pravi štreber i političar početnik nešto zapisao", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim u svoje ime čestitati ljudima koji su ušli u drugi krug. Volio bih se zahvaliti svim svojim biračima, promatračima, suradnicima i obitelji. Puno toga smo napravili, napravili smo čudo, povijesni rezultat. Nitko nam nije davao šansu, nitko. Jedna anketa je promašila toliko puno. Ovo je na neki način bio referendum koji je pokazao da dvije trećine birača nije zadovoljna ovom vlasti".

"Na parlamentarnim izborima ćemo vratiti još i više", rekao je. Pozvao je sve da ostanu u Hrvatskoj premda u drugi krug ulaze "dva lica istog sustava".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Promjene su nužne. U ovoj kampanji smo raskrinkali jednu interesnu hobotnicu koja je premrežena po cijeloj Hrvatskoj. I ja i cijela javnost smo se uvjerili u to. Volio bih da shvatite svi da slogan da ćemo vratiti Hrvatsku narodu neće umrijeti večeras. On će živjeti i dalje. Vratili smo Hrvatksu narodu. Najteže je bilo prorok u vlastitom selu. Pobijedili smo u onom dijelu Hrvatske koji je najviše napaćen. U Slavoniji i Baranji, u dijelu koji je najviše napaćen. Dobili smo moj rodni Osijek, rodno mjesto mojih roditelja Imotski. Vraćat ćemo i dalje Hrvatsku narodu.

Mi ćemo nastaviti vraćati Hrvatsku narodu i moram reći, uvjeravam vas na parlamentarnim izborima ćemo vratiti još i više! Ja vas neću ostaviti. Ovu sam kampanju sam financirao... Želim još jednu stvar reći, žao mi je onih ljudi koji su znali reći da će napustiti Hrvatksu ako ne pobijedim. Poručujem vam: Nemojte! Bez obzira što u drugi krug idu dva kandidata koji su isti....

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želim svima vama, gledateljima, biračima, Sretan Božić i uspješnu novu godinu, Vratit ću se koncertima, vinogradu, Sveučilištu... Ali paralelno ću raditi na uspostavljanju kvalitetnije mreže da na idućim izborima vratimo i ostalo narodu. Napravili smo čudo, hvala vam!"

Image
KAKO SU GLASALI NAJVEĆI HRVATSKI GRADOVI: /

Velika iznenađenja u Vukovaru i Zadru. Ovo bi moglo zabrinuti HDZ

Image
KAKO SU GLASALI NAJVEĆI HRVATSKI GRADOVI: /

Velika iznenađenja u Vukovaru i Zadru. Ovo bi moglo zabrinuti HDZ

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo