VOĐA DOMOVINSKOG POKRETA / Škori određena izolacija, opet kritizira Plenkovića: 'Zbunjen sam čudnim tumačenjima...'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Objavu je iskoristio i za kritiku Andreja Plenkovića zbog dvotjedne stanke u radu Sabora.

16.10.2020.
15:16
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro na Facebooku je objavio da mu je do 29. listopada određena samoizolacija jer je u srijedu sudjelovao na sjednici Odbora za nacionalnu sigurnost na kojoj je bio i zaraženi zastupnik SDP-a Franko Vidović.

Ovu objavu na Facebooku Škoro je iskoristio i za iskazivanje svog čuđenja što neće svi sa sjednice u samoizolaciju, ali i za kritiku Andreja Plenkovića zbog dvotjedne stanke u radu Sabora. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon sjednice Odbora za nacionalnu sigurnost, na kojoj sam sudjelovao u srijedu, ispostavilo se kako je član Odbora Franko Vidović pozitivan na Covid 19. Danas poslijepodne mi je javljeno da moram u samoizolaciju do 29. listopada, ako ne razvijem simptome. No, ne idu svi sa sastanka u samoizolaciju - liječnik tvrdi da se Covid 19 ne širi aerosolno. Zbunjen sam čudnim tumačenjima i mjerama, kao vjerojatno i cijela hrvatska javnost ovih dana", napisao je Škoro i dodao kako zasad nema simptome bolesti te da će poštovati preporuku da ostane u kući. 

"Još jednom izražavam žaljenje što ni ostali saborski zastupnici zbog prisilne stanke neće moći raditi posao za koji su izabrani, iako nemaju koronu, jer je tako odlučio Andrej Plenković, ukinuvši na sljedeća dva tjedna parlamentarizam u Hrvatskoj", zaključio je Miroslav Škoro u statusu na Facebooku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo