moderno i elegantno / Škoda otkrila unutrašnjost novog modela Kodiaq

Image
Foto: autozona.hr

Nekoliko dana prije službenog predstavljanja Škoda je otkrila unutrašnjost Kodiaqa koja je, očekivano, najprostranija u klasi

31.8.2016.
11:42
autozona.hr
VOYO logo

Kratko prije svjetske premijere Škode Kodiaq češki proizvođač je pružio priliku za pogled u unutrašnjost novog modela. Unutrašnjost djeluje moćno i robusno, a istodobno svoje putnike dočekuje ljubaznim karakterom.

Kao i u ostalim kućnim modelima unutrašnjost je moderna i elegantna i odgovara funkcionalnim zahtjevima jednog SUV-a. Elegantno dizajnirana instrumentna ploča napravljena je tako da bude pregledna. Podijeljena je u dvije simetrične zone - za vozača i za suvozača. Ističu se i markantni uspravni elementi, kao što su četiri velika ventilacijska otvora. Središnji otvori uokviruju putno računalo. Njihovi bridovi se dalje protežu na gornjoj strani instrumentne ploče i tu tvore trapez koji podsjeća na oblik poklopca motora. Veliki zaslon je napravljen u dizajnu plemenitog stakla. Komande su logične i intuitivne. Svi prekidači i funkcije su lako dostupni i jasni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o novoj Škodi pročitajte na portalu Autozona.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo