ŠTO ĆE REĆI OSTALI ZASTUPNICI? / Sinčić postavlja neke nove standarde: na Facebooku objavio 'ispričnicu' za nedolazak u Sabor

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Živi zid, točnije njihov saborski zastupnik Ivan Vilibor Sinčić, postavlja neke nove standarde na hrvatskoj političkoj sceni

9.3.2016.
12:52
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Živi zid, točnije njihov saborski zastupnik Ivan Vilibor Sinčić, postavlja neke nove standarde na hrvatskoj političkoj sceni. Standarde koji se vrlo vjerojatno neće svidjeti zastupnicima koji, blago rečeno, ne izvršavaju redovito svoje obveze.

Naime, Sinčić je na svojoj Facebook stranici objavio neku vrstu ispričnice u kojoj objašnjava zašto će ovog tjedna, prvi put otkad Sabor zasjeda, biti manje prisutan u Saboru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se, ni manje ni više, nego o sutrašnjoj deložaciji zgrade u Sesvetama od strane jedne banke.

"O kriminalu koji ta banka vrši nad poduzetnicima, prvo dajući kredit, a onda u pola posla povlačeći kredit, otimajući i novac i svu imovinu poduzetnika, već sam govorio. Bio sam pozvan, i rado sam se odazvao, sa preko stotinu prevarenih poduzetnika na osnivanje udruge 'Pazite s kim bankarite'. Ta kriminalna banka, po istom obrascu, sutra otima gospodinu Dariju Iliću stambenu zgradu sa nekoliko stanova u Sesvetama. Pozivam sve poduzetnike koju su uništeni na isti način, od iste banke, da dignu glas i da zajedno probamo stati na kraj ovom kriminalu", stoji u Sinčićevoj 'ispričnici'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo