PROBLEMI ZA SRPSKOG GLUMCA / Sergej Trifunović uhićen u Beogradu: 'Imao je PVC paketić s...'

Image
Foto: Antonio Ahel/Pixsell

Ovo nije prvi put da Trifunović ima problema s policijom. Prošle je jeseni priveden u Splitu nakon čega mu je zabranjen ulazak i boravak u Hrvatskoj te Europskom gospodarskom prostoru (koji uključuje zemlje Europske unije te Lihtenštajn, Norvešku i Island) na godinu dana

18.4.2024.
23:11
Antonio Ahel/Pixsell
VOYO logo

Srpski glumac Sergej Trifunović uhićen je u četvrtak u Beogradu.

Prema pisanju srpskih medija, priveden je zbog nekoliko grama nedozvoljenih supstanci koje je imao kod sebe tijekom pretresa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kurir neslužbeno doznaje da je policija pratila automobil muškarca V.A. i uhvatila ga tijekom primopredaje droge. "Kod Trifunovića je pronađen jedan PVC paketić s oko 5 grama marihuane, dok je pregledom vozila koje je koristio V.A. u torbici i PVC vreći koju je držao ispod haube automobila pronađeno oko 40 PVC paketića s oko 70 grama marihuane", navodi izvor za Kurir.

Image
JEDINA JAVNA OBJAVA /

Imamo eksplicitnu poruku Matanićeve žrtve: 'Hoćeš li mi pop**iti Johnsona, lijepa mama?'

Image
JEDINA JAVNA OBJAVA /

Imamo eksplicitnu poruku Matanićeve žrtve: 'Hoćeš li mi pop**iti Johnsona, lijepa mama?'

Prošle godine priveden u Hrvatskoj

Ovo nije prvi put da Trifunović ima problema s policijom. Prošle je jeseni priveden u Splitu, a nakon pet prekršaja u dva dana i vrijeđanja hrvatske policije na društvenim mrežama, zabranjen mu je ulazak i boravak u Europskom gospodarskom prostoru (koji uključuje zemlje Europske unije te Lihtenštajn, Norvešku i Island) na godinu dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovi problemi s ovdašnjim zakonima i policijom počeli su kada je na splitskoj plaži bio sa svojim psom koji nije imao brnjicu ni povodac. Građani su pozvali policiju, nakon verbalnog okršaja s policajcima glumac je kažnjen s dva prekršaja i 500 eura.

"Ja sam naravno u jednom trenutku, pošto nisam svetac, izgubio živce. U jednom trenutku je to postalo maltretiranje. Pas i ja stojimo u stanici pet sati, nitko nam se ne obraća, ja sam zaista izgubio živce i rekao svašta. To nije sporno, i to svašta je gadno zvučalo", priznao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobio zabranu ulaska u RH

Potom se u središtu Splita dogodio novi okršaj sa policijom. Trifunović je tvrdio da je njegov pas tada bio na povodcu. "Nisam lud i ne želim izazivati", kazao je.

Nakon toga, prema njegovim riječima, došlo je deset policajaca i sedam zaštitara u dva policijska vozila te su ga, kaže, opkolili. "Policajac mi kaže - dođite ovamo, dajte osobnu i kaže sljedeću rečenicu - znam što vam se dogodilo, ja ću to vama sad opet napraviti. Kažem, pas je na povodcu, on kaže - je, ali nije bio prije, to je moje zapažanje. To ja zovem maltretiranje", ispričao je svojevremeno svoju verziju događaja Trifunović za RTL Danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon svega je bijes iskalio na društvenim mrežama gdje je vrijeđao policiju, spominjao "vlaške brabonjke", "crne košulje", ustaškog zločinca Francetića, praseće glave… MUP RH je na to odgovorio izrekavšši mu zabranu ulaska u Hrvatsku na 12 mjeseci.

POGLEDAJTE VIDEO: Slučaj Matanić i Prohić vrh sante leda? Evo na kojim su fakučtetima još prijavljeni zlostavljači

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo