pala i neplanirana prosidba /

Sergej Ćetković oduševio prepuni Lisinski, još jedan koncert ovaj vikend

Image

Već nakon prvih taktova pjesme “Moj svijet” bilo je jasno da publika neće ostati ravnodušna

9.11.2016.
15:17
VOYO logo

Dvorana ispunjena do posljednjeg mjesta zračila je ljubavlju koju je Sergej otpjevao u svojim pjesama.

Već nakon prvih taktova pjesme “Moj svijet” bilo je jasno da publika neće ostati ravnodušna. U prepunom Lisinskom nedostajalo je mjesta pa je Sergej ponudio svoje na pozornici i otpjevao sljedeću pjesmu s obožavateljicama na pozornici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neplanirana prosidba

 Publika je već bila na nogama kada je popularni pjevač ušao među njih i upitao želi li možda još netko na pozornicu. Ivica je hrabro prošao k pozornici i nakon kraćeg razgovora zaključio da bi bilo dobro da im se pridruži i Anamaria koju je i zaprosio potpuno neplanirano, bez prstena.

“Važna je namjera i ljubav”, rekao je Ćetković, a netko iz publike podario je Ivici prsten kako bi sve bilo formalno i  ispravno. Prvi ples otplesali su uz “Pogledi u tami” nakon čega im je skoro dvije tisuće duša poželjelo sreće u zajedničkom životu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja koncerta nizali su se blokovi i priče velikih hitova poput “Dva minuta”, “Korov”, ali i novi hit “Nek te ljubav dočeka” koji je objavio prošlog mjeseca.

Sljedeći koncert održat će se ove subote 12. studenoga 2016. Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 140 kn, 170 kn, 200 kn i 230 kn na blagajni Lisinskog ili online www.lisinski.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo