GA-GA-ULA-LA / Senzacionalno: Lady Gaga stiže u Đakovo!

Radio Đakovo slavi 50 godina svog postojanja, a na njihovim web stranicama stoji kako najveća pop zvijezda današnjice stiže na njihovu proslavu.

28.12.2011.
14:28
VOYO logo

Ekipa Radija Đakovo očito je preuranjeno počela slaviti 50 godina emitiranja pa je na svojim stranicama objavila senzacionalnu vijest. 30. prosinca 2011. u Đakovo na proslavu stiže ni manje ni više nego trenutno najpopularnija pjevačica na svijetu, Lady Gaga.

"Do sada se samo šuškalo, ali danas je potvrđeno. Najveća pop zvijezda na globusu, Lady Gaga, dolazi u Đakovo na proslavu 50. rođendana Radio Đakova", veselo su najavili s radija.

Objavili su i detalje oko njezinog dolaska.

"To će biti njezin drugi posjet Hrvatskoj. Ovoga puta kao priprema za najveću turneju na koju američka pjevačica namjerava krenuti u okviru koje bi održala 450 nastupa širom svijeta. Sa sobom dovodi produkcijski tim koji broji 27 članova. Lady Gaga trebala bi se zadržati na Radio Đakovu samo nekoliko sati", stoji u nastavku priopćenja.

Dolazak Lady Gage u Đakovo definitivno bi doprinio promociji ovog malenog gradića, ali nekako nitko nije sklon povjerovati u tu vijest.

Treba odati priznanje Radio Đakovu koji je osmislio fantastičnu taktiku za samopromociju.

Sretan rođendan!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo