SDP SE ODRIČE BIVŠEG PREDSJEDNIKA I PREMIJERA? / Zoranu Milanoviću prijeti brisanje iz članstva stranke, a razlog je prilično nevjerojatan

Image
Foto: PIXSELL

Zoranu Milanoviću prijeti izbacivanje iz SDP-a! A razlog tome je prilično nevjerojatan.

15.11.2017.
8:02
PIXSELL
VOYO logo

Bivšem predsjedniku SDP-a i hrvatskom premijeru ZoranuMilanovića prijeti brisanje iz članstva iz stranke! Nevjerojatno, ali istinito.

Još nevjerojatnije zvuči da se ne radi ni o kakvom političkom obračunu, nego da bivši šef SDP-a već godinu dana ne plaća članarinu. Novi list javlja da se u zagrebačkom SDP-u trenutačno provodi kampanja masovnog brisanja članova koji dulje od godinu dana nisu uplaćivali članarinu, a upravo je takav 'grijeh' navodno počinio i Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dosad je zbog neplaćanja članarine iz stranke u samo tri mjesne organizacije izbačeno više od 200 ljudi.

U Milanovićevom mjesnom odboru još uvijek nije počela akcija brisanja članova, no Novi list otkriva da neplaćanje članarine ne znači i nužno izbacivanje iz stranke jer se taj postupak često obavljao selektivno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je stranački povjerenik u Maksimiru MarkoTardelli od njih 150 koji nisu ispunjavali tu člansku obvezu, 90 uz pismo izvijestio da su prebačeni u status simpatizera, a ostatak je zadržao u SDP-u. Zbog tog poteza je GordanMaras zatražio njegovu odgovornost jer nije prema svim članovima jednako postupio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo