KRITIKA OPORBE / SDP-ovci napali HDZ zbog požeško-slavonskog župana: 'Vrh stranke je znao da Tomašević provodi nasilje nad ženom'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'U Požeško-slavonskoj županiji sve se ovo događa zahvaljujući vrhu HDZ-a koji je znao koliko dugo župan provodi nasilje nad svojom ženom, a nagradio ga je kandidaturom'

4.10.2017.
13:07
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

SDP je pozvao HDZ-ovog župana požeško-slavonskog Alojza Tomaševića da podnese ostavku zbog obiteljskog nasilja za koje ga je prijavila supruga. "Osuđujemo njegovo ponašanje i tražim neopozivu ostavku jer je to ponašanje neprihvatljivo. Nije bitno hoće li biti novih izbora nego da nema prostora za takve osobe", kazao je SDP-ovac Zdravko Ronko na konferenciji Kluba SDP-a u Saboru. 

"U Požeško-slavonskoj županiji sve se ovo događa zahvaljujući vrhu HDZ-a koji je znao koliko dugo župan provodi nasilje nad svojom ženom, a nagradio ga je kandidaturom", tvrdi Ronko koji je ponovio kako je požeški HDZ i vrh stranke znao za Tomaševićevo maltretiranje supruge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SDP-ova Sabina Glasovac rekla je kako je nasilje nasilje bez obzira radi li se o jednom ili sto šamara. "Pozdravljam sinoćnji postupak premijera plenkovića, ali se postavlja pitanje zašto ranije nije bilo reakcija, pogotovo ako je zaista znao za to jer je žrtva slala mailove", kazala je Glasovac. 

"Očekujemo od Tomaševića da podnese ostavku, ako mu je to problem ili ako je neodlučan, pozivamo Plenkovića da bude odlučan", poručila je Glasovac. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo