Scene iz filma /

Potukli se, maloljetnik pijan autom skrivio nesreću, na kraju ga uhvatili u bolnici

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Uhvaćen je u bolnici nakon što je zatražio pomoć zbog ozljeda zadobivenih u tučnjavi

26.6.2019.
10:42
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

U ponedjeljak, 24. lipnja 2019. godine, u 22:20 u Nedelišću se dogodila prometna nesreća.

Maloljetni vozač bez položenog vozačkog ispita te pod utjecajem alkohola od 0,71 promila, upravljao je VW Golfom, čakovečkih registarskih oznaka. Nailaskom na raskrižje s kolnikom, zbog neprilagođene brzine izletio je vozilom izvan kolnika na otok za razdvajanje prometnih površina, gdje je prednjim dijelom udario u metalni stup postavljenog prometnog znaka, piše eMedjimurje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon prometne nesreće vozač je automobilom napustio mjesto događaja prometne nesreće kako bi zatražio liječničku pomoć zbog zadobivenih ozljeda u tučnjavi između više osoba (narušavanje javnog reda i mira), koja se dogodila u Paragu oko 22 sata. 

Policijski službenici zatekli su maloljetnika u čakovečkoj bolnici te pošto je prijetila opasnost da će ponoviti istovrsni prekršaj, konkretno upravljati vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, uhitili su ga i priveli u policijsku postaju, kažu u međimurskoj policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema okrivljenom maloljetniku podnijet će se optužni prijedlog prekršajnom odjelu Općinskog suda u Čakovcu zbog počinjenja nekoliko prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, dok se kriminalistička istraživanja vezano uz narušavanje javnog reda i mira nastavljaju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo