NE PROPUSTITE / Sandra Benčić, Nikola Grmoja i Ivan Penava sučelit će se večeras u izbornom specijalu RTL Direkta

Image
Foto: RTL

Ne propustite izborni specijal RTL Direkta - od 22.45 sati na RTL-u

5.4.2024.
14:29
RTL
VOYO logo

Sandra Benčić, Ivan Penava i Nikola Grmoja sučelit će se večeras na RTL-u. U izbornom specijalu RTL Direkta Damira Gregoret vodit će debatu važnih političkih aktera na parlamentarnim izborima 2024.

Predizborna kampanja nikad nije bila neizvjesnija, a RTL-ov informativni program nakon ekskluzivnih intervjua s Andrejem Plenkovićem i Zoranom Milanovićem donosi i predizborno sučeljavanje predstavnika istaknutih stranaka već večeras. Sandra Benčić iz platforme Možemo!, Ivan Penava iz Domovinskog pokreta i Nikola Grmoja iz MOST-a sučelit će se u izbornom specijalu RTL Direkta. Damira Gregoret spremna je za sučeljavanje predstavnika političkih opcija bez kojih će biti vrlo teško formirati većinu u Hrvatskom saboru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon sjajnih reakcija na prvi izborni specijal RTL Direkta, odlučili smo sučeliti lidere političkih opcija koje bi na kraju mogle odlučiti izbore. Smjer kampanje okrenuo se gotovo u potpunosti na HDZ i SDP-ovu koaliciju, a vrlo je vjerojatno da bez mandata ovih triju opcija većine neće biti. Zato je važno čuti što građani konkretno od njih mogu očekivati. Očekuje nas sigurno žustra, ali vjerujem i konstruktivna rasprava", najavljuje prekaljena RTL-ova reporterka i urednica.

Gledatelje sučeljavanja na RTL-u u petak navečer očekuje iskorak. Urednik Antonio Zavada i voditeljica Damira Gregoret odlučili su odbaciti forme klasične za predizborna televizijska sučeljavanja. "Nećemo strogo odbrojavati vrijeme jer je cilj otvorena diskusija u kojoj ćemo se voditi time da svatko dobiti jednak prostor. Cilj i smjer debate su odgovori na aktualna pitanja na koje birači trebaju čuti odgovore: od toga s kim su spremni na suradnju i pod kojim uvjetima - do konkretnih stavova oko aktualnih tema; od borbe s inflacijom i cijenama koje i dalje divljaju do šireg aspekta sigurnosti", najavljuje Gregoret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moderiranje debate bit će zahtjevno, kao što je to u svakom izbornom ciklusu, no, ističe Damira, misao vodilja informativne ekipe RTL-a je jasna. "Sigurna sam da će građanima i nakon ove debate biti jasnije što od sudionika mogu očekivati. To je naš cilj i misao vodilja", zaključila je voditeljica i urednica RTL-a Danas.

Ne propustite izborni specijal RTL Direkta - od 22.45 sati na RTL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Želi debatu, ne želi TikTok: Milanović ismijao Plenkovića. 'Gledao sam tu nesreću, a želudac nije od titana'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo