JESTE LI IH KUPILI? / S polica trgovina povlače se 'Tastino' napolitanke: U njima je pronađena salmonela! Pogledajte koji proizvodi su u pitanju

Image
Foto: Lidl

S tržišta se povlače sljedeći proizvodi: Tastino napolitanke s kremom okusa lješnjaka XXL, 1000 g; Tastino napolitanke s kakaom XXL, 1000 g;Tastino napolitanke s okusom lješnjaka, 800 g; Tastino napolitanke s okusom kakaa, 800 g

4.10.2022.
13:28
Lidl
VOYO logo

Državni inspektorat RH izvijestio je da Lidl Hrvatska iz predostrožnosti opoziva više vrsta proizvoda 'Tastino napolitanke', proizvođača iz BiH, zbog prisutnosti bakterije Salmonella Typhimurium, priopćila je u utorak Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu (HAPIH).

S tržišta se povlače sljedeći proizvodi: Tastino napolitanke s kremom okusa lješnjaka XXL, 1000 g; Tastino napolitanke s kakaom XXL, 1000 g;Tastino napolitanke s okusom lješnjaka, 800 g; Tastino napolitanke s okusom kakaa, 800 g,  svih LOT brojeva i roka trajanja, zbog prisutnosti bakterije Salmonella Typhimurium u proizvodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Lidl

Proizvođač Tastino napolitanki je Pak Rampart d.o.o., Visoko, Bosna i Hercegovina, a na tržište  ih stavlja trgovačko poduzeće Lidl Hrvatska d.o.o.

"Molimo vas da proizvode vratite u trgovinu u kojoj ste ga kupili. NOvac za proizvod će vam biti vraćen s ili bez predočenja računa", navode u Lidlu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Proizvodi nisu u skladu s EU Uredbom u područjima sigurnosti hrane.

Detaljniji podaci o opozivu dostupni su na web stranici subjekta u poslovanju s hranom, Lidla Hrvatska. Obavijest se odnosi isključivo na gore navedeni proizvod, priopćeno je iz HAPIH-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo