TODORIĆEVA OMILJENA RAZONODA /

S kolekcijom manjom od Vidoševića, glavna zvijezda gotovo svakog broja Lovačkog vjesnika nema ni lipe duga na koncesiji za lovište

Todorić je bio strastveni lovac koji je koncesiju za lovište uredno podmirivao, a može se pohvaliti i da je ustrijelo najvećeg jelena

14.11.2017.
22:29
VOYO logo

Ivica Todorić možda nije na vrijeme plaćao ni dobavljače ni režije, ali koncesiju za svoje lovište je uvijek uredno podmirivao. Na njoj nema ni lipe njegovog duga. Prioriteti se naime moraju znati, a Todorić je bio strastveni lovac, a lov jedina razonoda. Bio je glavna zvijezda gotovo svakog broja Lovačkog vjesnika, a može se pohvaliti i da je ustrijelio najvećeg jelena u Hrvatskoj.

Malo ekskluzivnije primjerke volio je Nadan Vidošević: u Africi je ubio lava i slona, ali najveća je zvijezda njegovog tajnog bunkera bio polarni medo. Vidoševićevu kolekciju možda je ipak nadmašio Damir Vrhovnik, nekadašnji direktor brodogradilišta Viktor Lenac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali on je odlučio da ih neće držati u podrumu nego je svog prepariranog lava, krokodila, leoparda, dikobraza, glavu žirafe i razne druge glave donirao Muzeju u Brodu na Kupi. I sada 5 godine poslije muzej ima problem.

Planiraju renovirati muzej i lovačke trofeje iseliti, ali nitko ih ne želi. Pa evo ako vam se sviđa koja mrtva glava, javite se našoj Kristini Čirjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo