svi uz rtl / Rukometno ludilo zahvatilo cijelu 'Lijepu našu': utakmicu s Islandom gledalo je milijun i 262 tisuće navijača!

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Utakmica protiv Islanda, koju je Hrvatska igrala u nedjelju u 20:30 ostvarila je gledanost od 30,9% u ukupnoj populaciji, odnosno 59,34% u udjelu gledanosti

15.1.2018.
17:16
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Da je siječanj mjesec rukometa, to se već odavno zna, ali kad je domaćin Europskog prvenstva Hrvatska, navijačka groznica još je veća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naši rukometaši utakmice u skupini igraju u Splitu, praćeni tisućama vatrenih navijača, dok ih pred malim ekranima bodri milijunski auditorij. Utakmica protiv Islanda, koju je Hrvatska igrala u nedjelju u 20:30 ostvarila je gledanost od 30,9% u ukupnoj populaciji, odnosno 59,34% u udjelu gledanosti, što znači da je čak milijun i 262 tisuće navijača bilo uz program RTL-a.

Rukometno ludilo zavladalo je eterom još u petak, na otvaranju Europskog prvenstva, kada je Hrvatska odmjerila snage sa Srbijom. Tu utakmicu gledalo je 1 023 539 gledatelja, odnosno u ukupnoj populaciji 25,03% (a udio u gledanosti je bio 51,96%).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fantastične rezultate ostvarila je i u petak pokrenuta RTL-ova online platforma RTLplay, koja je tijekom vikenda zabilježila više od 50 tisuća registriranih korisnika te više od 1,4 milijuna pregleda stranice. RTLplay će i dalje nastaviti donositi ekskluzivan sadržaj svojim korisnicima te omogućavati live stream svih RTL-ovih kanala.

A nova utakmica naših Kauboja na programu RTL-a je u utorak u 20:30. Dečke čekaju „hladni“ Šveđani, ali atmosfera u Spaladium Areni će ih i te kako zagrijati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijenos utakmice, kao i studijsku emisiju „Vrijeme je za rukomet“ možete pratiti na RTL-u te na RTLplayu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo