NEMA BOLJEG U HRVATSKOJ / RTL2 - najgledaniji specijalizirani kanal!

Image

Malcolm, Raymond, cijela postava likova iz 'Moderne obitelji' te drugi junaci popularnih humorističnih serija nasmijavaju sve više hrvatskih gledatelja – u prva četiri mjeseca 2012. udarni termin RTL2 najgledaniji je među svim specijaliziranim kanalima! Time RTL2 nastavlja trend iz prošle godine – i dalje je najgledaniji specijalizirani kanal u Hrvatskoj!

10.5.2012.
14:00
VOYO logo

Nakon napornog radnog dana, najbolje je opustiti se uz zdrav humor i nevjerojatne dogodovštine televizijskih junaka. To znaju i gledatelji RTL2, koji već preko godinu dana, bez iznimki, prate njegov najzabavniji i najotkačeniji program kada se, u udarnom terminu od 20 do 23 sata svake radne večeri, emitiraju bezvremenski humoristični klasici Malcolm u sredini, Kralj Queensa, Dva i pol muškarca, Moderna obitelj, Raymond

Sudeći prema podacima gledanosti, ljubitelja smijeha je sve više! Naime, u prva četiri mjeseca ove godine udarni termin RTL2 imao je prosječan udio u gledanosti od odličnih 3,6% u ukupnoj populaciji, odnosno 0,7% više gledatelja nego u istom razdoblju 2011. godine, dok je u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina prosječan udio u gledanosti porastao za 0,9% (4,6% u 2012.g., naspram 3,7% u 2011.g.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podaci o gledanosti za prva četiri mjeseca 2012.g. ukazuju da je udarni termin RTL2, bez premca, najgledaniji među svim nacionalnim specijaliziranim kanalima u ukupnoj populaciji, dok je u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina RTL2 najgledaniji među svim nacionalnim specijaliziranim kanalima, s prosječnim udjelom u gledanosti od 4,5% u cijelom danu!

U ljestvici Top 15 najgledanijih formata na svim specijaliziranim kanalima u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina, serije RTL2 zauzele su čak deset mjesta – svi vole gledati Raymonda, Dva i pol muškarca, Kralja Queensa, Malcolma u sredini, Kako sam upoznao vašu majku, najnoviji hit Modernu obitelj i ostale sitcome. Iako se njima vesele sve generacije gledatelja, podaci govore da je publika RTL2 najmlađa među nacionalnim specijaliziranim kanalima, čineći prosjek od 36 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bi razveselili svoje gledatelje, RTL2 najavljuje otkup i emitiranje novih sezona urnebesne Moderne obitelji i Kako sam upoznao vašu majku, novu humorističnu seriju Sva lica Tare (orig. United states of Tara), a već s krajem svibnja očekuju nas premijere novih, treće, četvrte i pete sezone „Teorije velikog praska“.

Pratite i dalje RTL2, gdje caruje samo zabava!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo