izbjegava dati odgovor /

RTL suočio Ćorića sa snimkom koja pokazuje da je iscurilo puno više nafte: ministar obećao da će ih pogledati pa nestao

Ćorić je našem reporteru prvo kazao kako će pogledati snimku, no nakon konferencije za medije je izbjegao njeno pregledavanje

6.4.2018.
10:48
VOYO logo

Ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić na konferenciji za medije povodom objave javnog poziva prema kojem će se jedinicama lokalne samouprave iz EU fondova sufinancirati nabava spremnika za odvojeno prikupljanje otpada, komentirao je otkriće RTL-ove Potrage koje upućuje da je u okolišu bilo bitno više naftnih derivata nego što tvrdi Crodux.

Naime, Ivan Vuleta, zapovjednik JVP Slavonski Brod, kazao je za Potragu kako je na površini od čak tisuću metara četvornih bila razlivena zapaljiva tekućina, što je u potpunoj suprotnosti s informacijom o izlijevanju 150 do 200 litara benzina, kako danima ponavljaju iz Croduxa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ministar Ćorić kazao je kako ne razumije zašto mu vatrogasci nisu dali prije. Iako su reporteri RTL-a još jučer htjeli Ćoriću pokazati snimku s mjesta ekocida, ministar ih je odbio. Naš reporter i danas je pokušao ministru pokazati snimku. Ćorić je prvo kazao kako će pogledati snimku, no nakon konferencije za medije je otišao i ponovno izbjegao njeno pregledavanje.

PROČITAJTE VIŠE:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Potraga ekskluzivno doznaje: na mjestu eko-incidenta iscurilo je više nafte nego što se ispočetka mislilo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo