čekanju je došao kraj / RTL Kockica - prvi kanal za djecu i mlade, kreće s emitiranjem!

Odbrojavaju se dani do početka emitiranja prvog hrvatskog specijaliziranog kanala za djecu, mlade i obitelj - Kockice! Sve detalje o najmlađem članu RTL-ove televizijske obitelji, možete doznati upravo sada!

27.12.2013.
18:23
VOYO logo

Kockica će svoju televizijsku avanturu započeti 11. siječnja u 11 sati i jednu minutu  posebnom uvodnom emisijom. 

"Osim što je 11. siječnja zgodan datum, 11.1. jel, to je i zadnji vikend prije početka škole. Tako da smo željeli, zapravo, s klincima se zagrijat za početak novog polugodišta i zajedno s njima ući u novo polugodište", kaže voditelj Ivan Kralj.

Na snimanju promotivnih spotova za početak emitiranja najmlađeg člana RTL obitelji bilo je urnebesno zabavno.

A sve se odvijalo pod budnim okom mladog redatelja Nevia Marasovića, koji je nedavno režirao i novi vizualni identitet RTL Televizije.

Dan na kockici bit će prilagođen svim uzrastima.

"U jutarnjem terminu očekuje nas, naravno, najviše crtića jer je to termin rezerviran za našu najmlađu populaciju. Bit će puno crtića. Neki od njih su "Braća Koale", "Musti", "Vatrogasac Vjeko", "Krpići", kaže Kralj.

U popodnevnom terminu na RTL Kockici najviše će uživati školarci jer je taj termin rezerviran upravo za njih. Osim edukativnih sadržaja i dokumentaraca, na programu će se naći i nezaobilazne najljepše bajke svijeta kao i emisija "Mali znanstvenici".

"U večernjem terminu očekuje nas puno zabave. To je termin rezerviran za cijelu obitelj. Obiteljski filmovi i serije .Imat ćemo jedan, nešto stariji crtić kojeg se sjećaju oni možda malo stariji. “Mali leteći medvjedići”. Imamo našu emisiju koja se zove “Baka priča najljepše priče”, za uspavljivanje", kaže Kralj.

Osim crtića, filmova i dokumentaraca, klince na RTL Kockici očekuje prava interaktivna zabava jer će i sami moći sudjelovati u kreiranju programa tako da šalju svoje najbolje radove. One najbolje, će naravno - biti nagrađeni.

I zato - Budite s nama 11.1. u 11.01. Bit će fenomenalno. Pridužite nam se!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo