ekskluzivno /

RTL Danas uživo na londonskoj adresi Ivice Todorića: bivši čelnik Agrokora i njegova supruga Vesna iznenađeni što su na ulici naišli na naše kamere

RTL-ove kamere uhvatile i izlazak Ivice Todorića i njegove supruge Vesne prema središtu grada

8.11.2017.
18:58
VOYO logo

RTL-ov reporter Goran Latković uživo nam se javio u RTL Danas s londonske adrese Ivice Todorića, točnije ispred njegovih ulaznih vrata.

Njegova londonska adresa nalazi se u jednom od najelitnijih kvartova britanske metropole, u samom središtu Londona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova je zgrada prekrivena i video nadzorom, a zgrade koje ju okružuju su stambene s nekoliko katova. Prosječna cijena stana u Todorićem 'londonskom kvartu' iznosi oko 850.000 funti, a  ako je riječ o kući s terasom, onda se ta cijena penje na 1700.000 funti.

Ivica Todorić živi u jednom od stanova u zgradi, no vrlo je lako moguće da je on iznajmljen. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši čelnik Agrokora je sada slobodan čovjek, no oduzeta mu je putovnica i zamrznuti svi bankovni računi. Osim toga, mora se svaka tri dana u tjednu javljati nadležnoj policijskoj postaji koja je nalazi 15-ak minuta od mjesta gdje sada prebiva. To su mjere opreza i ukoliko ih se ne bude pridržavao, završit će u istražnom zatvoru do okončanja postupka.

RTL-ove kamere uhvatile su i izlazak Ivice Todorića i njegove supruge Vesne prema središtu grada, najvjerojatnije na večeru.

Ivica Todorić nije bio raspoložen za odgovaranje na pitanja našeg reportera, a njegova supruga se iznenadila jer kamere nije ni vidjela dok je hodala ulicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo