PROPAO REUNION / Robbie ipak neće u Take That

Image

Najpoznatiji član ostarjelog boy benda sasvim je okupiran snimanjem novog solo albuma.

14.4.2009.
10:17
VOYO logo

Iako je djelovalo kao gotova stvar, Robbie Williams ipak se neće vratiti u svoj bivši bend Take That.        

Višemjesečna nagađanja konačno je prekinuo Gary Barlow istaknuvši u razgovoru za britanski Radio 1 kako se postava Take Thata zasad neće mijenjati. Robbie je u prosincu izjavio da bi rado opet zapjevao sa starim društvom, a sam Barlow je još nedavno tvrdio kako je reunion "pitanje vremena". Dodatna potvrda stigla je prije nekih mjesec dana kada se ispostavilo da Take That i Robbie Williams snimaju svoje nove materijale u istom londonskom studiju, međutim, negdje je zapelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gary nije želio komentirati motive svog bivšeg kolege iz nekoć ultrapopularnog boy benda, već je samo istaknuo kako je ovaj trenutno sasvim okupiran radom na povratničkom albumu. Njega ćemo, ako sve bude teklo prema planu, dobiti najesen.

Međutim, za Take That problemima tu nije kraj. Premda je njihov comeback 2006. godine na opće iznenađenje ostvario senzacionalan uspjeh, grupu navodno planira napustiti Mark Owen kako bi se posvetio samostalnoj karijeri. Prošli pokušaj, koji je uslijedio po raspadu Thata 1996. godine, bio je u najmanju ruku katastrofalan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo