Vatra ugašena /

Rijeka ovo ne pamti: borba s vatrom trajala je do kasno u noć, s kontroliranog požarišta još se dimi

Najveća priznanja treba odati vatrogascima iz Rijeke, Opatije, Viškova, Jelenja i mnogih drugih mjesta riječkog prstena jer su svom zadatku još jednom pristupili brzo, vješto, hrabro i nadasve požrtvovno

17.2.2018.
10:45
VOYO logo

Požar koji je u petak nešto iza 21 sat buknuo na Škurinjskoj cesti 1, u skladištima proizvodno-skladišno-izložbenog kompleksa Elgrada u Rijeci pa se potom vrlo brzo proširio i na druga skladišta i uslužna postrojenja u neposrednoj blizini, napokon je tijekom noći ugašen, piše Riječanin.

Ugasili su ga udruženim naporima požrtvovni vatrogasci iz Rijeke, Opatije, Viškova, Jelenja i mnogih drugih mjesta riječkog prstena koji su svom zadatku još jednom pristupili brzo, vješto, hrabro i nadasve požrtvovno – i na tome im treba odati najveća priznanja!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas ujutro s požarišta se još dimi, no to je posljedica ogromne vatre koja je od noćas ugašen, a vatrogasci kontroliraju požarište kako neki eventualno zaostali plamičak noćašnje vatrene stihije ne bi ponovno zaprijetio rasplamsavanjem.

U cijelom ovom nesretnom događaju na svu sreću nije bilo ljudskih žrtava no materijalna šteta bit će ogromna – u potpunosti je izgorio ne samo kompleks Elgrada već i nekoliko susjednih skladišno-uslužnih prostora, poput praonice vozila Baywash u kojoj se u trenutku izbijanja požara nalazilo i nekoliko vozila i motocikl.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzroci požara utvrdit će se očevidom protupožarnih inspektora a nakon njihova izvida znat će se i je li ovaj požar katastofalnih razmjera nastao nesretnim slučajem odnosno nečijom nepažnjom ili je uzrokovan nečijim namjernim, suludim činom, piše Riječanin

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo