Pozitivne reakcije / Riječka policija i Udruga darovitih informatičara prenamijenili videoigru Urban Jungle u besplatni virtualni tečaj autoškole

Image
Foto: screenshot

Razvijanje senzibiliteta i osjećaja sigurnosti u prometu nastavlja se između ostalog i razvojem projekta „Urban Jungle 2“ PU primorsko-goranske i Udruge darovitih informatičara Rijeke

11.11.2016.
12:51
screenshot
VOYO logo

Policijska uprava primorsko-goranska kontinuirano provodi niz različitih preventivnih aktivnosti i programa, bilo samostalno ili u suradnji s drugim društvenim čimbenicima. Dio aktivnosti provodi se u Informativnom centru za prevenciju kriminaliteta na području grada Rijeke u ulici Dolac u Rijeci. Jedna od tema koja se kroz edukativna predavanja i radionice provodi, odnosi se na sigurnost u prometu, koristeći se pri tome tehničkom opremom i gamerskim PC-om.

U suradnji Odjela prevencije i Udruge darovitih informatičara Rijeke na računalo je instalirana igra Urban Jungle koja omogućuje igraču besplatni virtualni tečaj autoškole u gradu Rijeci što je čini više nego primjerenom za edukaciju svih sudionika u prometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na utvrđenu nekompatibilnost upravljača vozila s platformom igre, bilo je potrebno napraviti „patch“ na igrici, što su na inicijativu policije učinili članovi Udruge darovitih informatičara Rijeke, omogućivši tako djeci koja u sklopu preventivnih aktivnosti posjete navedeni centar dobru zabavu i usvajanje novih znanja.

Više saznajte na portalu Riječan.IN. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo