GASTRO COOKING SHOW NA KORZU / Riječani razgrabili jela sa šparogama i pomogli Socijalnu samoposlugu

Image

Tjedan šparoga od 5. do 12. travnja ulazi na menije ugostitelja Rijeke i okolice, a danas ga je na riječkom Korzu otvorio Gastro Cooking Show

5.4.2016.
14:23
VOYO logo

Riječani danas nisu žalili simboličnih 10 kuna kako bi u samom središtu grada, na Korzu, fino i zdravo marendali. Omogućila im je to manifestacija Gastro Cooking Show kojom je otvoren Tjedan šparoga, jedna od ukupno sedam ovogodišnjih tematskih gastro manifestacija – pod zajedničkim nazivom Ri gastro dani – kojima Grad Rijeka, Turistička zajednica Rijeka i partneri/ugostitelji promoviraju gastronomske domete ovoga kraja te na velika vrata godinama ulaze na gastronomsku kartu Hrvatske i šire.

Gastro Cooking Show danas je  izveo kuhare iz njihovih kuhinja na Korzo gdje su prezentirali svoje kreacije na temu šparoga. Kuharskim profesionalcima u kuhanju i posluživanju asistirali su učenici Ugostiteljske škole Opatija na taj način prezentirajući svoju školu i zanimanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gastro Cooking Show uvijek je prigoda i za humanitarno djelovanje, jer su svi prihodi od prodaje slasnih zalogaja – po simboličnoj cijeni od 10 kuna – namijenjeni Socijalnoj samoposluzi.

Više saznajte na portalu Riječan.in

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo