Razmišljam o plakatu na kojem ću biti gol, iz profila

Petrina je podržao belgijsku kolegicu koja je uhvaćena u ljubavnom klinču u javnosti i protivi se kaznama za takvo upražnjavanje ljubavi.

24.8.2011.
17:39
VOYO logo

Kandidat na predstojećim parlamentarnim izborima, primoštenski načelnik Stipe Petrina našalio se na svom Facebook profilu na temu seksa u javnosti, ponukan iskustvom gradonačelnice belgijskog grada Aalsta.

Nju su prije nekoliko godina snimili usred snošaja sa zaručnikom, a kada je nedavno "identificirana" našla se usred skandala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Predlažem da svi dužnosnici pokažu javnosti 'što znaju', a ne da zavaravaju birače! Bravo kolegice iz Belgije!", napisao je Petrina, te u raspravi obznanio da će objaviti vlastite golišave fotografije kako bi ljudima dao "i cjelovit uvid u mogućnosti lokalnog dužnosnika iz Primoštena".

"Naravno da se šalim kad kažem da bi se sve javne osobe trebale javno seksati, to je degutantno. Ne dijelim ljude na javne i privatne, nego na pristojne i nepristojne. Seks je intima i treba se prakticirati unutar četiri zida, ali osobno ne bih kažnjavao seks u javnosti, kao što je to propisano zakonom. Nikakve represije i reperkusije, samo nek se pokriju dekicom, ako već moraju", kaže Petrina o tom. Svoju belgijsku kolegicu podržava jer je mislila da ju nitko ne vidi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Rekli da neću nigdje naći dovoljno velik papir'

Međutim, priznaje da ekshibicionizam u predizborne svrhe već neko vrijeme zaokuplja njegove misli.

"Ozbiljno sam i prije ovoga mislio, možda prije neke dvije godine, da se za predizborni plakat slikam gol, iz profila, s natpisom: 'Ja ništa ne skrivam'. Ali rekli su mi da neću nigdje naći dovoljno velik papir, ha, ha", smije se Petrina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže da se na temu seksa neprestano šali jer se onda svi smiju za razliku od situacija u kojima priča o ozbiljnim stvarima poput korupcije i kriminala, "kad svi pronalaze nekakav problem u tome što govori".

Petrina se ozbiljno priprema se i za izlazak na parlamentarne izbore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izrađujemo cjenik od kojeg me boli glava. Promidžba neće koštati ništa posebno, ali svejedno posao moramo obaviti kako treba. Snimamo spotove sada i mogu vam reći da smo svi obučeni", kaže Petrina.

Vezani članci:

arti-201009280710006 arti-201108240205006 arti-201108110350006 arti-201002250745006 arti-201102170573006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo