H18 Megastore i Euro 2018 /

Megastore uz 'Kauboje': rast tvrtke popraćen otvaranjem novih H18 Megastore trgovina

Image
Foto: H18 Megastore

Koprivnica, 8. siječnja 2018. godine – Tvrtka Hangar 18 već se drugu godinu zaredom našla među 500 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki u regiji Europe, Bliskog istoka i Afrike te među 50 u regiji cijele centralne Europe, od Baltika do Jadrana prema Deloitte programima. S ovim rastom tvrtke, otvarale su se i H18 Megastore trgovine diljem Hrvatske, a danas ih ima već petnaest

11.1.2018.
15:04
H18 Megastore
VOYO logo

H18 Megastore je lanac specijaliziranih trgovina IT opremom koje se nalaze u 12 hrvatskih gradova na 15 lokacija, a paralelno svoj asortiman nudi i u web trgovini na adresi: www.megastore.hr. Trgovine se nalaze u sljedećim gradovima: Zagreb, Split, Osijek, Rijeka, Dubrovnik, Zadar, Šibenik, Karlovac, Varaždin, Čakovec, Đurđevac i Koprivnica. U Zagrebu su H18 Megastore trgovine na četiri lokacije: City Centar One East i West, Avenue Mall i Arena centar.

H18 Megastore je već više od 10 godina prisutan na hrvatskom tržištu u maloprodaji računala, laptopa, računalnih komponenti, igraćih konzola, pametnih telefona, gamerske opreme, printera, monitora i ostale periferije. Moderno dizajnirani interijeri trgovina zajedno s ljubaznim osobljem i ekskluzivnim asortimanom vašu će kupovinu učiniti ugodnim i korisnim iskustvom. U H18 Megastore trgovinama možete pronaći najpoznatije svjetske proizvođače i robne marke kao što su: Apple, Samsung, Dell, Acer, HP, Asus, Lenovo, Epson, Sony, Huawei, Microsoft, PlayStation, Nintendo, Xbox One i drugi.

Tvrtka Hangar 18 ima i vlastite robne marke kao što su: Noa pametni telefoni, Noaline dodaci za mobitele i pametne telefone, HPC stolna računala, MyTab tableti, Sprint zamjenske tinte i toneri koje prodaje u svojim trgovinama. Ljubitelji gaminga će u ovim specijaliziranim trgovinama pronaći doslovno sve, od podloge za miš, gamerskih stolica i stolova, do mehaničkih tipkovnica, slušalica i ostale opreme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Zagrebu (Arena Centar), Splitu, Šibeniku i Osijeku u sklopu H18 Megastore trgovina, nalaze se „Gaming arene“. Ovaj posebno pripremljeni prostor opremljen je s vrhunskim gaming računalima i instaliranim najnovijim PC igrama. Tako će svi ljubitelji „gaminga“ na ovim vrhunskim gaming računalima moći igrati igre kao što su: HearthStone, Overwatch, Counter Strike GO, League of Legends, Battlefield 3 i 4, Fifa 2017.
Tvrtka Hangar 18 d.o.o. je osnovana 2005. godine. Zahvaljujući jasno postavljenoj viziji, provođenoj strategiji i promišljenim ulaganjima Hangar 18 je tijekom svog poslovanja u vrlo kratkom vremenu izrastao iz male obiteljske tvrtke u najbrže rastuću tvrtku u IT segmentu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo