ULAZNICE PLANULE U MINUTI / Rasprodan koncert AC/DC u Beču

Image

Ulaznice za koncert australskog hard rock sastava AC/DC u Beču, koji će se održati 24. svibnja, rasprodane su u samo nekoliko minuta.

18.12.2008.
10:20
VOYO logo

Ulaznice za koncert australskog hard rock sastava AC/DC u Beču rasprodane su u samo nekoliko minuta, objavio je glasnogovornik grupe.

Koncert će biti održan 24. svibnja na stadionu Ernst Happel, čiji je kapacitet 50.000 ljudi, a na kojem je naša reprezentacije u lipnju tragično izgubila od Turske u četvrtfinalu Europskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 AC/DC su u listopadu, nakon osmogodišnje pauze, izdali novi studijski album "Black Ice", koji se odlično prodaje. Zaradili su i nominaciju za Grammyja, a početkom iduće godine kreću na svjetsku turneju.

AC/DC su 1973. godine u Sydneyu osnovala braća Malcolm i Angus Young . Prvi veliki komercijalni uspjeh doživjeli su 1979. albumom,Highway to Hell. Godinu dana kasnije preminuo je njihov glavni vokal Bon Scott od unosa prevelike količine alkohola u organizam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umjesto Bon Scotta u grupu je doveden Brian Johnson, a te 1980. godine izdaju  svoj najuspješniji album Back in Black koji je prodan u više od 42 milijuna primjeraka. To je drugi najprodavaniji u povijesti glazbe. Ispred je samo "Thriller" Michalea Jacksona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo