KONTRA POTPREDSJEDNIKA SDSS-A /

Pupovac demantirao dovoženje glasača iz Srbije: 'To je gnjusna laž'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'Ja sam razgovarao s predstavnikom gradske organizacije i rekao je da nema s nama nikakve veze, nego je riječ o nezavisnoj listi koja je organizirala autobus', tvrdi Milorad Pupovac

24.5.2017.
8:57
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Potpredsjednik SDSS-a Milorad Pupovac tijekom gostovanja u Novom danu televizije N1 komentirao je ekskluzivnu vijest naše reporterke Nikoline Radić Ančić koja je provela noć sa Srbima koji su organizirano dovedeni u Hrvatsku kako bi glasovali na izborima, za što su i plaćeni. 

Pupovac je rekao kako se radi o gnjusnoj laži te da on i predsjednik SDSS-a nemaju saznanja o ovoj temi. "Ja sam razgovarao s predstavnikom gradske organizacije i rekao je da nema s nama nikakve veze, nego je riječ o nezavisnoj listi koja je organizirala autobus, i sad širi neistine koje su lažne. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PROČITAJTE VIŠE:

>> RTL ekskluzivno: noć s glasačima iz Srbije koji su odbili napustiti Hrvatsku dok im se ne plati za glasovanje

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je ružna objeda. Gnjusna laž, koju ja nemam namjeru niti osporavati, jer takvih stvari je nažalost bilo i vjerojatno će biti i ne znam što bih vam više rekao na tu priču, a i ne razumijem zašto pojedini mediji tome daju prostora. Mogli su provjeriti. Dana im je mogućnost da nazovu predstavnika gradske organizacije SDSS-a Stanka Mijića, mogli su ga nazvati, mogli su čuti, nisu to radili, nego su pustili u medijski prostor gnjusnu laž i klevetu", izjavio je Pupovac.

Potpredsjednik SDSS-a rekao je kako u njegovoj stranici ne postoji praksa plaćanja glasača te da su pružali logistiku i pomoć ljudima koji imaju pravo doći na izbore s obzirom da imaju osobnu iskaznicu u Hrvatskoj, a žive u Srbiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo