PUKNUO JOJ FILM / Snježana Mehun na mukama sa Zagrebparkingom

Poduzetnica Snježana Mehun ozbiljno je ljuta na Zagrebparking. Ona nije željela platiti četiri kazne za parkiranje u prvoj zoni u iznosu od 640 kuna, koje je dobila još 2013. godine.

23.4.2015.
17:20
VOYO logo

"Puknuo mi je film, zakasnila sam jedva dvije minute, a oni su mi naplatili kaznu za parkiranje, i tako nekoliko puta u kratkom periodu. Iz inata sam odlučila da te kazne neću platiti, pa neka me daju i na sud, jer smatrala sam da nisam kriva", objasnila je poduzetnica Snježana Mehun razloge zašto nije željela platiti kazne.

Zagrebparking ju je tužio

Petnaest godina svaki tjedan ide u Sheraton u teretanu i redovito svoj terenac parkira na istom mjestu, kazala je Mehun. Kaže da nikada nije bilo problema, no onda su se te kazne zaredala zbog minute ili dvije kašnjenja, piše Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema smisla boriti se protiv sistema

Zagrebparking ju je u veljači prošle godine tužio na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu, na što je ona uložila prigovor. Prije zakazivanja pripremnog ročišta odlučila je ipak platiti kaznu, a sudu će morati uplatiti i dodatnih sto kuna za sudsku pristojbu za prigovor protiv rješenja o ovrsi koji je podnijela. Dodala je da nema svrhe boriti se protiv sistema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo