'zauvijek seks simboli' / Psihomodo Pop proslavili 30 godina rada: 'Smirite se, ne idemo nikamo!'

'S obzirom na to kakav nam je mainstream, dobro da smo izdržali 30 godina' - tako je Davor Gobac prokomentirao veliko slavlje, kojeg je ovog vikenda grupa Psihomodo pop priredila u Domu sportova. Doznali smo kako su izdržali čak tri desetljeća i što nam to pripremaju za četvrto!

13.4.2014.
18:10
VOYO logo

Trideset godina uspješne karijere je iza njih, a praše kao da su tinejdžeri! Gobac i ekipa svoju su tridesetu obljetnicu pretvorili u tulum za pamćenje!

"Kaj da vam velim, tolko sam se natrabunjao o tih naših 30 godina da mi se kraće čini kako je prošlo tih 30 godine, od ovog kaj već danima pričam", kaže u Davor Gobac o ovoj velikoj obljetnici.

Mnogi su upravo uz taktove Psihomodo Popa proživjeli svoje najljepše dane! Padali su prvi poljupci, letjeli su grudnjaci i gaćice, a istovremeno su se slavile i obljetnice brakova!

"Ti tinejdžeri su u prvim redovima, to znači da postoji nastavak. A uvijek su bili, ozbiljno. Uvijek su neke curice bile u prvim redovima, i to je super. Dokle god je to tako, do tada ćemo mi svirati. Sa 160 godina, kad će nas prikopčati na robote i pomagati nam da se krećemo, mi ćemo i dalje biti seks simboli", kaže Gobac.

Njihov život nije bajka, njihov život nije film već Sexy Magazin, što potvrđuju i kolege s kojima već trideset godina dijele pozornice i glazbena studija!

"Mene užasno veseli da ima takvih bendova koji užasno dugo traju, koji su dosljedni, imaju svoj film, ne podilaze nekim pokušajima masovnog ukusa. I tu smo da im damo podršku", kaže Husein Hasanfendić, Hus.

"Vrijeme je pokazalo svoje, oni su dokazali svoje i to mi je jako drago! Želim im puno zdravlja i da nas prestignu", slaže se s Husom i Aki Rahimovski.

A za to im fali sitnih deset godina glazbenog truda i rada! Službenu obljetnicu tridesetogodišnje karijere, na rasprodanom koncertu u zagrebačkom Domu sportova Psihići su iskoristili i za promociju albuma 'Ćiribu Ćiriba'! Prvi singl s tog mađioničarskog uratka zvan 'Donna' tjednima ne silazi s glazbenih top ljestvica, a Gobac i škvadra već su izbacili novi hit!

"Bejbi je nova, Gonzo je napravio odličan spot. Judita i ja smo odglumili ljubavni par, koji se eto tako na svoj način voli, mislim da je to Gonzin najbolji i najzreliji uradak", kaže Gobac o novom singlu.

Osim što ima novu muzu, Gobac ima i neostvarenu želju!

"Kad bi mi svatko iz benda zaradio po milju dolara pa da odemo se malo proveseliti u New York", otkriva Gobac.

Stopama Micka Jaggera, Keitha Richardsa i ostalih - ovim tinejdžerima zarobljenim u tjelima pedesetogodišnjaka - samo nebo je granica!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo